Kafayı yiyeceğim, lütfen yardım edin.

NEVAL26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
117
0
96
47
Eskişehir
kızlar bu bölüme 2 hafta önce sorunumu yazmıstm.son gelişme olarak esim 1 hafta once avukatına vekalet vermişti bosanma davasının acılması için bugunde askere gitti gitmeden avukatına dagıtıma gelesiye kadar davayı acmamasını söylemiş.biz bu arada tabi gorüsmüyoruz SİZCE NEDEN BOYLE BİR KARAR ALDI

hakkınızda hayırlısı olsun cnm...
bellı kı böyle bır durumda yakınlarda olmak ıstıyor olaki durumlara karsı...

arkadas daha once esıyle ılgılı sorunu yazmıs ve netıcesınde bosanma davası acıyormus esı kendısıne... yanı nedenı bellı ama buraya yazmamıs arkadas,eskılere bakmamız gerekıyor...

Hıc bır acıklama yapmadan,
10 yıllık bır evlılıgı bıtırebılyor esınız.
ınsanlar 1 aylık ılıskılerını bıtırırken dahı bır acıklama yapma geregı duyarken,
esınız tenezzul dahı etmıyor buna.

Anlattıklarınızdan anladıgım (dıger konunuzda) psıkolojık sorunları var esınızın.
Bu vakte kadar hıc mı ılgınızı ceken bır davranısı olmadı?

Yapabılecegınız fazla bır sey kalmamıs gıbı gorunuyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Nerden inceldiyse ordan kopsun.
Vekalet verip durdurmusmu.
Sİz acın en iyisi de görsün bakalım.

Şok şok... Hala bi açıklaması yokmu eşinizin boşanmak için ..

hayır yok canım ben evliligim hakkında konusmam diyor.zaten ortada bir sorun da yok avukatına bile bir sebeb söylememiş sadece anlasamıyoruz demis.ne yapmaya calısıyor anlamadım bosanacagım diyor avukat tutuyor sonra askere gitmeden once avukatına ben gelesiye kadar açma diyor

hayır yok canım ben evliligim hakkında konusmam diyor.zaten ortada bir sorun da yok avukatına bile bir sebeb söylememiş sadece anlasamıyoruz demis.ne yapmaya calısıyor anlamadım bosanacagım diyor avukat tutuyor sonra askere gitmeden once avukatına ben gelesiye kadar açma diyor

oyun mu oynuyo seninle, seni delirtmeye mi çalışıyo bu ya, bi de ben evliliğim hakkında konuşmam diye güya gurulu güya mert bi havalar...

önceki konunu bilmiyorum burda yazılanlara göre konuşuyorum
eğer paylaşılacak maddi bişey yoksa sen boşa gitsin

Madem boşanmaya karar verdiniz neden davayı siz açmıyorsunuz?
Onun ne yaptığı ya da ne yapmadığı ile ilgilenmeyin bence..
Boşanmak çok zordur,bir an önce boşanıp hayatınızı kurmanızı tavsiye ederim..
Uzadıkça zorlaşıyor çünkü..
Hayırlı olsun...

demekki daha tam emin değil boşanmak istediğinden. ayrı kaldığınız süreçte düşünecek belliki. inşallah hakkınızda hayırlısı olan olur

Madem boşanmaya karar verdiniz neden davayı siz açmıyorsunuz?
Onun ne yaptığı ya da ne yapmadığı ile ilgilenmeyin bence..
Boşanmak çok zordur,bir an önce boşanıp hayatınızı kurmanızı tavsiye ederim..
Uzadıkça zorlaşıyor çünkü..
Hayırlı olsun...

Kesinlikle katılıyorum sana. Kangrene dönüştürmeye gerek yok. Kes at ve yeni hayata merhaba de. Zaman istiyor bu işler, bir an önce sırtındaki, kalbindeki yükleri at ve yoluna bak.kaydirigubbakcemile3

Nerden inceldiyse ordan kopsun.
Vekalet verip durdurmusmu.
Sİz acın en iyisi de görsün bakalım.

canım öyle yapamıyorum işte bizimki sadece iletişimsizlik ben işlerim için 2 ay gibi bir zaman yanında yoktum aileside fırsat bilip benim evime yerlesmişler.uzun hikaye zaten bu sayfada olayı anlatmıstım.benim kafama takılan bosanacagım diyen bir adamın evi bile terketti bu yuzden askere gitmededn bir gün önce şimdilik işlemleri durdrmasının anlamını merak ediyorum.bu arada dagıtıma gelmesine 3 hafta kaldı

boşver canım hayır gelmez bu durumda ondan sana ...........neyse derdi bırak boşansın rahatlasın açıklama yapabileceği bir durumda değil sanırım ki açıklayamıyor baksana.............hayırlısı budur belki yapacak bişey yok kendinide yorma bu adam için hayat her an herşey olabiliyor

kızlar bu bölüme 2 hafta önce sorunumu yazmıstm.son gelişme olarak esim 1 hafta once avukatına vekalet vermişti bosanma davasının acılması için bugunde askere gitti gitmeden avukatına dagıtıma gelesiye kadar davayı acmamasını söylemiş.biz bu arada tabi gorüsmüyoruz sizce neden boyle bir karar aldı

ve arkadaslar bosanma sebebini ogrendim maddi durumumuz kotuydü cünkü esim meslegi dısında ticarete atıldı ve olmadı cok ciddi kayıpları oldu bunun üzerine bir gün bir çanta dolusu parayla geldi bende bu nerden cıktı dedim 2006 yılında arkadasına borc vermiş de arkadsından yeni alabilmiş ama benim haberim yok tabiki boyle bir durumdan bende bir tartısmamız esnasında o paranın ordan geldigine inanmıyorum demiştim bu soylemim hırsızlık anlamına geliyormus ve bu yüzden bosanmak istiyormus.arkadaslar ben esimi asla o sekilde düşünmedim sadece tarım aracları vardı onlardan birini sattı yada kredi cekti anlamında düsünerek o sözü soyledim.sizce ben haksızmıyım

ve arkadaslar bosanma sebebini ogrendim maddi durumumuz kotuydü cünkü esim meslegi dısında ticarete atıldı ve olmadı cok ciddi kayıpları oldu bunun üzerine bir gün bir çanta dolusu parayla geldi bende bu nerden cıktı dedim 2006 yılında arkadasına borc vermiş de arkadsından yeni alabilmiş ama benim haberim yok tabiki boyle bir durumdan bende bir tartısmamız esnasında o paranın ordan geldigine inanmıyorum demiştim bu soylemim hırsızlık anlamına geliyormus ve bu yüzden bosanmak istiyormus.arkadaslar ben esimi asla o sekilde düşünmedim sadece tarım aracları vardı onlardan birini sattı yada kredi cekti anlamında düsünerek o sözü soyledim.sizce ben haksızmıyım

ohaoldumsmile

evet yanlı anlaşılma olmuş. ama o an 'sen ne demek istiyorsun' diyebilirdi...

işin taşma noktası,bahanesi bence.:olmaz:

14 senelik birlikteliktede yanlış anlaşılmalar olabiliyor demek
keşke size önce sorsaydı ne demek istiyorsun diye
sizde kendinizi ifade ederdiniz
zor bir durum ama karşısına geçip düşüncelerinizi sizi yanlış anladığını anlatın

ohaoldumsmile

evet yanlı anlaşılma olmuş. ama o an 'sen ne demek istiyorsun' diyebilirdi...

işin taşma noktası,bahanesi bence.:olmaz:

aynen arkadaşım
garip geldi banada
allah herkeze yuvasında geçim versin
ama bana seni istemiyorum dense
uzlaşmaya varıp ayrılmayı tercih ederdim
bu gibi kelimeler insanın psikolojisini bozar diye düşünüyorum

yav neden aldıysan aldı onemlı olan bu kararı alması.Artık sızınle vakıt kaybetmek ıstemıyor bellıkı.farzetkı baskası var ,farzetkı adam gay ,farzetkı annesının etkısınde,farzetkı bunaldı sorumluluklardan,farzetkı aynı evde aynı monotonlukta kala kala senı kankası gıbı goruyor kadın olarak gormuyor senı,bu sebeplerden hangısı senı daha az acıtıcaksa onu sec begen al ona ınan.Ama artık kurcalama.Bırakın mutlu oldugu gıbı yasasın öylekı sızede zından etmesın hayatı

NOT:Gercek sebep elbettekı esının sundugu degıl on kusur senedır daha once bır kez bıle ona ıncıtıcı tek kelıme soylemedınmı sınır anında aslında hıc alakası olmadıgı ıthamlarda bulunmadınmı sımdımı dokunmus bu lafınmı ıncıtmıste bosanmak ıstemış....Yersenn işte

Son düzenleme:
Back
X