• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yiyeceğim.

istiklalll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
276
185
103
şu dedikoducu iki yüzlü insanların laflarını kafaya takmamak için nasıl bir yol izlemeliyim .bıktım artık kafamda büyütüp kendimi üzmekten.

size yanlış gelen davranışları sergileyen insanlarla arkanızdan yada yüzünüze uyumsuz biri diyecekler diye konuşmak zorunda değilsiniz ki. uyumsuz olmak dedikoducu olmakla bir değil. üstelik dedikodu konusunda uyum gösteremiyorsanız bu uyumsuzluk olmaz karakter sahibi olmak olur.bırakın sizin için ne düşüneceklerini lütfen

Kafama takacak milyon tane sebep var,elalemin ne dedigii takmam için önce o sorunları bı hal yoluna koymam gerek. Sabah dedidokum yapıldığını duydum aslında bundan istemsizce haz aldım,bı yerlerde benim ondan bı adım önde oldugumu dusunen ama bunu kendine bile ifade edemeyen bı ezik var. Sevindim açıkçası egoma iyi geldi.

size yanlış gelen davranışları sergileyen insanlarla arkanızdan yada yüzünüze uyumsuz biri diyecekler diye konuşmak zorunda değilsiniz ki. uyumsuz olmak dedikoducu olmakla bir değil. üstelik dedikodu konusunda uyum gösteremiyorsanız bu uyumsuzluk olmaz karakter sahibi olmak olur.bırakın sizin için ne düşüneceklerini lütfen
İki yüzlü insanlardan istemsizce soğuyorum yüzüm gülmüyor onlara karşı . Hatta aynı oda içinde kalsak bile konuşmadan oturuyorum . Muhabbetlerine katılmıyorum gittikleri yerlere takılmıyorum . Tek takılıyorum genelde . Kendime göre bir arkadaş bulana kadar tabi

Back
X