Kafayı yiyeceğim

harman20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
8
0
1
31
Erkek arkadaşımla 1.5 aydır beraberiz. Flört döneminde acayip iyiydik çok iyi anlaşıyorduk her dakika arar, mesaj atardı.
Son iki üç haftadır ise, çok soğuk geliyor bana. Yan yana iyiyiz eğlenceli vakit geçiriyoruz. Ama ben eve döndüğüm an (farklı şehirlerdeyiz) adam hiç beni merak etmiyor neredeyse. Tabi ki de yazıyor napıyorsun nasılsın vs. ama o kadar.
Önceden 10 dk bile sussam merak ederdi şimdi oralı bile olmuyor. Onun bir işi ve güzel bir sosyal çevresi var o yüzden ben tabi biraz arka planda kalıyorum. Bense sürekli evdeyim, ailem istediğim gibi bir işte çalışmama izin vermiyor. Sıkıntıdan patlıyorum, kalbim o eski güzel günlerimizi düşündükçe çok acıyor çok. Bu soğukluk benim içimi yakan bir soğukluk..

artık flört döneminde değilsiniz. o zaman sizi elde etmeye çalışıyodu. şimdi elde ettiğine göre ilgiyi azaltması normal bi nevi. devamlı konuşacak haliniz yok ki.

Nasıl bi iş istiyorsunuz da aileniz izin vermiyor ki?

Bütün gün evde zaman nasıl geçiyor? Bir de zaten hep evdeyseniz adam niye sizi merak etsin ki, ne olabilir evde yani?

Gün içinde zaten bir iki kez hal hatrınızı soruyormuş zaten.

Durumunla adamın ne ilgisi var? Çocuk palyaço mu 7/24 seni eğlendirsin? Patlayacaksan ailene patla

artık flört döneminde değilsiniz. o zaman sizi elde etmeye çalışıyodu. şimdi elde ettiğine göre ilgiyi azaltması normal bi nevi. devamlı konuşacak haliniz yok ki.

Mesela işe otobüsle gidiyor. O sırada mutlaka yazardı gün içinde işten dolayı konuşamıyoruz diye. Artık onu bile yapmıyor.
Bu kadar zor mu bir mesaj atmak? Telefon hep elinde zaten, müzik falan dinlediği için.

Mesela işe otobüsle gidiyor. O sırada mutlaka yazardı gün içinde işten dolayı konuşamıyoruz diye. Artık onu bile yapmıyor.
Bu kadar zor mu bir mesaj atmak? Telefon hep elinde zaten, müzik falan dinlediği için.

e siz atın mesaj?

1.5 ay=6 hafta ve 3 haftadır ilgisiz. Yani hepi topu 3 hafta mı iyiydi ve siz bunu kafaya mı takıyorsunuz? Bence hala flört dönemi olması gerekirdi. Dönüp dönüp okudum dedim acaba 1.5 yıl mı diye:işsiz:

Hayatinin merkezi sen olmadigin icin sana ilgisiz geliyor ama normal olan bu aslinda.
Birden değişmesi beni üzen şey.
Başından beri böyle olsaydı tabi ki problem olmazdı.
Ondan önce 4.5 yıllık bir sevgilim vardı. İlk gün nasılsak son günlerimiz de öyleydi. Yani bir erkek isteyince her türlü ilgi gösterir gibi geliyor bana.

Ondan önce 4.5 yıllık bir sevgilim vardı. İlk gün nasılsak son günlerimiz de öyleydi. Yani bir erkek isteyince her türlü ilgi gösterir gibi geliyor bana.

Yani artik sevgilisiniz diye onemsemiyor olabilir . Ilgisi baska yone kaymis olabilir. Bu da ikinci ihtimal ve bu bir baska bir kiz yuzunden olabilir.

En iyisi sen evde mesaj bekleyecegine calismasan bile sosyal hayatini zenginlestir. Bir hobi edin kendine. En kotu ihtimalle kitap oku, film izle.

Nasıl bi iş istiyorsunuz da aileniz izin vermiyor ki?

Bütün gün evde zaman nasıl geçiyor? Bir de zaten hep evdeyseniz adam niye sizi merak etsin ki, ne olabilir evde yani?

Gün içinde zaten bir iki kez hal hatrınızı soruyormuş zaten.

Mesleğim gereği sadece hastanede çalışmamı istiyorlar. Yaşadığım şehirde yok, okuduğum şehirde iş imkanım var ama oraya da göndermiyor sevgili babacığım.

Bütün gün evde geçmiyo zaten zaman, sıkıntıdan çok ağladığımı bilirim :(

Problem yazıp yazmaması değil aslında, flört aşamasındayken de hep evdeydim ama arıyordu hep beni. En azından tv izlerken dalmışım diyip bir saat yazmamazlık yapmazdı.

Mesleğim gereği sadece hastanede çalışmamı istiyorlar. Yaşadığım şehirde yok, okuduğum şehirde iş imkanım var ama oraya da göndermiyor sevgili babacığım.

Bütün gün evde geçmiyo zaten zaman, sıkıntıdan çok ağladığımı bilirim :KK43:

Problem yazıp yazmaması değil aslında, flört aşamasındayken de hep evdeydim ama arıyordu hep beni. En azından tv izlerken dalmışım diyip bir saat yazmamazlık yapmazdı.
Asıl iş sorunu çözmelisin genç arkadaşım. Adam sana her 10 dakkada yazsa, ya her saat başı arasa bile ne olacak ki?
Boş boş vakit öldürme, ömürden çalma bunlar.

Acayip aşık, aynı flörtöz zamanlarınız gibi her an mıç mıç 3 yılda daha geçirdiniz farzet, elinde kalan ne olacak?

1.5 ay=6 hafta ve 3 haftadır ilgisiz. Yani hepi topu 3 hafta mı iyiydi ve siz bunu kafaya mı takıyorsunuz? Bence hala flört dönemi olması gerekirdi. Dönüp dönüp okudum dedim acaba 1.5 yıl mı diye:işsiz:
Yazın başından beri konuşuyoruz ama.

ilgisini bayaa hızlı kaybetmiş 1,5 ay nedir yaa 15 yıl desen anlarım da .. Bilemedim bana biraz garip geldi bi daha düşün derim vakit kaybetmeden ;)

Yani artik sevgilisiniz diye onemsemiyor olabilir . Ilgisi baska yone kaymis olabilir. Bu da ikinci ihtimal ve bu bir baska bir kiz yuzunden olabilir.

En iyisi sen evde mesaj bekleyecegine calismasan bile sosyal hayatini zenginlestir. Bir hobi edin kendine. En kotu ihtimalle kitap oku, film izle.
İşin ilginç yanı bu çocuk hiç whatsappa falan girmiyor. Mesaj da gelmiyo aynı şekilde.
Tek eğlencesi instagramdan behzat ç. videosu ne biliyim leyla ile mecnun falan izlemek. Beni şüpheye düşürecek bir hareketi yok. Olsa zaten soğurum başkası var diye.

Kitap okuyorum yine de vakit geçmiyor çok da konsantre olamıyorum. Film izlemeyi oldum olası zaten sevmemişimdir.

Eh bu ayrılmanıza engel olmamış demek ki
Işi gücü vardır dert etmeyin bu kadar.
Siz nerede çalışmak istiyorsunuz da aile izin vermiyor?

Back
X