Kafayı yiyeceğim :(

Gzntp

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
227
22
318
Gaziantep
irademe hakim olamıyorum. Her diyeti gece olmadan bozuyorum. Daha önce 22 kg verdim ve şuan o kilomdayım hala. Boyum 172 kilom 80
15 kg daha vermem lazım ama gücüm kalmadı. Keşke hiç kendimi paralamasaydım, tüp mide ameliyatı olsaydım diyorum. Son 15 kilo ne yapabilirim kızlar? Çok mutsuzum, depresyona gireceğim artık.
Diyetisyene gideyim desem onu da beceremiyorum, günde 12 saat çalışıyorum spora da vakit kalmıyor. Kesicem en sonunda yağlarımı kurtulcam of!

Dün karabuğday detoksu yaptım -1100 gitti
Bugün muz detoksu yaptım akşam 3 köfte 1 yumurta yedim. Yediğim saat 21:30 gibiydi. Dayanamadım. Dünyaları yiyebilirim

Bugün muz detoksu yaptım akşam 3 köfte 1 yumurta yedim. Yediğim saat 21:30 gibiydi. Dayanamadım. Dünyaları yiyebilirim
Muz detoksu mu şekerini aşırı yükselten nisastali bir meyve . Muz şekerini yükseltiyor sonra tekrar düşüyor. Tabi ki doymaman normal. Kac tane yedin?
Canın ne isterse bir lokma da olsa al diyet psikolojisine girersen o diyetin sonu gelmez.

Butür diyetler zaten size kilo verdirmeyen ;)

Diyet gurupları var sitede eger kontrol edilmek size iyi gelecekse 7. Takıma bekleriz ;)

Back
X