kafayı yiyorumm :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi cibis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cibis

kısaca kimyager
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
67
3
86
Adana
eski sevgilimin hayatında biri var bunu öğrendiğimden beri çıldırıyorum. 1,5 ay oldu ayrılalı. aslında yanlış kişi biliyorum benden 3 yaş küçük ve sürekli yalan soyleyen ilgisiz biriydi cinsel beklentilerini karşılamadığım için bıraktı beni. bide utanmadan sen kaybettin pişman olacaksın triplerine girdi ama ilk sevgilimdi. ilk defa karşılıklı aşk yaşamıştım benimle ilgilenen birini sevmiştim. sırf karşılıklı sevgi yaşıyım diye yalanlarını herşeyini görmezden gelmiştim.berbat hissediyorum şuan. arkadaşlarım hiç teselli vermiorlar hep boşver diyorlar çıldırıyorum ben. 7 24 whatsapta zaten bunu görünce dahada çıldırıyorum saçlarımı yolasım geliyor.

Son düzenleme:

İlk sevgilin olduğu için daha bi özel olsun isterdin tabi. Senin için kötü bi başlangıç olmuş.
Senden küçük olmasına karşın gelmiş bide sana pişman olacaksın sen kaybettin mi diyo ? Senin bu durumda yapacağın tek bi şey vardı; gülüp geçmek. Hem sana sürekli yalan söyleyen ve gayesi yalnızca cinsel isteklerini bastırmak olan biriyle ne kadar uzun,ne kadar gerçek bi ilişki sürdürebilirdin ki ?

Kendin de söylüyorsun sırf karşılıklı sevgi yaşamak için (ki o çocuğun sevgisinden nasıl emin olabildin anlamış değilim) kendini feda etmişsin. Ve sonuç ortada. Bırak istediği kadar online olsun zerre kadar takma. Arkadaşlarına katılıyorum; boşver,değmez!

bide 21 yaşındayım daha önce sevgilim olmadığı için kendimi çok geç kalmış hissediyorum bu konularda benim şuan yaşadıklarımı başkaları küçücük yaşlarda yaşayıp tecrübe ediniyolar ben çok eksik geç kalmış hissediyorum. sanki bidaha yaşayamıcakmışım gibi bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…