• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yiyorymmmm suanda

Valla kusura bakmayın sonradan okudum anneniz sizinle kalıyor bunun için ev tutmuşsunuz özellikle ayrıca yiğeniniz her gün size geliyor. Sizin annenize akrabalarınıza gelince sorun yok onlar benim ailem ama eşinizinkilere gelince istemem öyle şey de olmaz eşiniz haklı. Hem gelsin ama neden söylemedi diyorsunuz hem istemem evimde diyorsunuz. Söyler misiniz annesine ne deseydi evet eşimin annesi biz de kalıyor ama kardeşimin gelmesi için izin almam lazım izin vermezse olmaz mı demeliydi böyle deyince düşeceği durumu düşünün yani. Büyük ihtimalle de kabul etmeyecektiniz. Annem geçici süre geldi diyorsunuz ama ev bile taşımışsınız anneniz için geliri yoksa nasıl ayrı eve çıkacak zaten temelli sizinle belli ki ve bu durumda kardeşini istemem deme lüksünüz yok. Söylememiş olabilir zaten daha tercihler belli değil neyini söyleyecek.

Son düzenleme:
bide lütfen hanginiz 5 yıl boyunca evde misafir ağırlarsınız bir de onu söyleyin...her gün yemek yap ona temizlik yap kendi çocuğun olmadan liseli ergene bak..ha bir de hiç bir şey söyleme hakkın yok sen gelinsin..yanlış yapsa uyaramazsın terbiyesizlik yapsa kızamazsın bu şartlar altında kocamın kardeşidir ben bakarım diyen varsa buyursun yani...

everden kardeşim görümcenin gelmesini sıkıntı etmiyor haklı evliler artık adam hesabına alınmadığına tavrı ki çok çok haklı..ha haber verilseydi belki olumsuz düşüncelerini dile getirip tartışacaklardı ama bireysel haklarını kullanarak tartışacaklardı ikiside fikrini beyan edecekti..böyle olsa ben de kızarım kimse kusura bakmasın..dert küçük görümce değil,dert %100 kocanın karısının rızasını almadan kafasına göre yaşamasına..canım sorunlarınız olabilir ama siz artık bir kişisiniz...kocanın yaptığı tamamiyle saygısızlık...varsa sende kardeşini getir ondan habersiz bir süre..yaptığı terbiyesizliği uygulamalı olarak yüzüne vur.

Zaten evde sürekli benim ailem abilerim annem yigenlerim zaten sinirlenecek olsa lafını ederdi o hiç ses etmedi aksine mutluda oluyor ailemle ama ben onunkiyle olamıyorum çünkü baştan bana bişey yasatmadılar sonrada sevemdim sırf eşim hatırına arayıp sorarım.ve ayrıca bir iki gün değil yıllar ee bi tek olmaz aileside gelecek sürekli kızda burda diye.ya resmen benim evliliğim bu yüzden sarsılcak.bastan bitiremediler ama bir şekilde bozcaklar

Ben bu yorumun aynisini yapiyorum izninle caninfistigi:)

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Ya zaten bu sinir bozucu ya saf diyorumki söyle bana herseyi kavgada edersek edelim gecer ama sen söyle bana.ben ne yapcam ya valla okadar bunalımdayım ki hersey üst üste geldi ben çok bunaldım artık

Sakin olun. Kendiniz yazmışsınız eşim benim için bunları yaptı diye. Ailesiyle aranız kötü olabilir ama siz o çocuğu ailesi için değil eşiniz için kabul edeceksiniz. Sizin için bütün bunları yapan adamın kardeşi o şehre gelecek. İstemiyorum derseniz büyük ayıp edersiniz. Haklısınız baştan size söylemeleri lazımdı ama olan olmuş artık.

İçimden bişey diyorki ara annesini söyle ben zaten gelmesin demem ama bi sorulur de diyor.bu seferde eşime ayıp olur sanki eşimin söz hakkı yok gibi

Bende iki yıllık evliyim ve evlendiğimden itibaren yaz kış her tatilde eşimin lisede okuyan kız kardeşini yanıma kalmaya çağırıyorum çünkü benim içinde onun içinde güzel oluyo bu durum devamlı geziyoruz , eğleniyoruz , ki ev işlerinde bile yardım ediyo bana sağolsun , yemek yapmak olsun temizlik olsun ki onu hiç birini yapmaya zorlamıyorum kendi isteyerek yapıyo , gerektiğinde kızabiliyprum bile ama bu tamamen benimde onunda yapıcı olmamızdan yani öncelikle birbirimizi seviyoruz biz :) seneye lise bitecek ve ben üniversiteyi yaşadığım yerde kazanıp bizimle yaşamasını istiyorum hatta ben zorluyorum bak burayı kazanman lazım diye çünkü benim içinde güzel oluyo onunla olmak biraz da olumlu açılardan bakmak gerek... Tabi sizinki erkek olabilir bilemiyorum eşimin kardeşi erkek olsaydı düşüncem daha mı farklı olurdu bilemem ama yinede isteyeceğim kesin olurdu çünkü ben onu kendi kardeşimden ayırmıyorum ki eşimin kardeşiyse benimde kardeşimdir.. Bana sormuşlar sormamışlar çok fark etmezdi, eşime söylemişlerse eşimde kabul etmişse demekki benim kabul edeceğimi düşünmüştür derdim ben olsam..
Ki sizin ailenize o kadar destek olan biri var karşınızda bence bu konuda da bu kadar sert olmamanız gerekiyo gibi geliyo bana.. Sonuçta bu durumda sizde olabilirdiniz ve eşiniz bu kadar yaptığından sonra bi kardeşinin gelişine bu kadar tepki vermeniz onu incitebilir..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sabah sarıldım zaten ama pda üzgün bende üzgünüm.umarıö büyemez mesele dış etkenler yüzünden eşimle kötü olmak çok kötü

eşiniz belli ki anlayışlı biri. Bunlar küçük meseleler iyi yapmışsınız, akşamda güzelce konuşursunuz halledilir. Ona sadece söylemediğiniz için kırıldığınızı anlatırsanız anlayacaktır. Umarım hersey gönlünüzce olur.

Daha liseye gidiyorsa neden ailesi şehir dışına gönderiyor ki oradaki ilde yok mu Anadolu lisesi filan. Ne alaka sizin şehire gelmesi ne kadar mesafe var aranızda yakınsa ve bulundukları ilde Anadolu Fen liseleri yoksa en azından orada ağabeyi var diye gönderiyorlardır zaten görüşmüyorsunuz ailesiyle eşinize sorduklarında eşime sorayım istemezse yazamaz mı deseydi çok ilginçsiniz aynı durumda sizin de kardeşiniz olabilirdi eşinizin fikrini alıp izin vermezse anne yazmasın eşim istemiyor mu diyecektiniz. Hemen bu panik neden ayrıca daha tercihler bile açıklanmadı hatta yeni yapıldı. Onunda kardeşi atamaz ya sonuçta herhalde yakında bir yurtta kalır sorun olmaz. Bir de lise tercihlerinde şehir dışı yazılabiliyor mu.

Evle lilgili alınan bir karar tabiki de eşe sorulacak. Eve bir akşamlık bir misafir kabul etmeden bile eşe sorulur ki kaldı ki kaç yıllık bir misafirlikten(!) bahsediyoruz. Benim annem eşime sordurmadan asla ama asla böyle bir şeye evet dedirtmezdi. Bazı şeylerin adabı vardır. Erkek tarafı olsun kız tarafı olsun farketmez, bir evde yaşanırken büyük kararlar ortak alınır.

Ya zaten bu sinir bozucu ya saf diyorumki söyle bana herseyi kavgada edersek edelim gecer ama sen söyle bana.ben ne yapcam ya valla okadar bunalımdayım ki hersey üst üste geldi ben çok bunaldım artık

Cok haklisiniz....ama erkeklerin akli yetmiyor bazi şeylere ya korkuyor ya dusunemiyor yoksa bir bunu demedi diye sizi düşünmez sevmez demek değildir uzmeyin birbirinizi...

Siz dua edin hakkinizda hayirlisi olsun... Gelirse gelince üzülür kizarsiniz sonuçta yapmis yollamislar geri dönüş yok..

Gelirse o zaman konuşur çözüm yoluna bakarsiniz..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Daha liseye gidiyorsa neden ailesi şehir dışına gönderiyor ki oradaki ilde yok mu Anadolu lisesi filan. Ne alaka sizin şehire gelmesi ne kadar mesafe var aranızda yakınsa ve bulundukları ilde Anadolu Fen liseleri yoksa en azından orada ağabeyi var diye gönderiyorlardır zaten görüşmüyorsunuz ailesiyle eşinize sorduklarında eşime sorayım istemezse yazamaz mı deseydi çok ilginçsiniz aynı durumda sizin de kardeşiniz olabilirdi eşinizin fikrini alıp izin vermezse anne yazmasın eşim istemiyor mu diyecektiniz. Hemen bu panik neden ayrıca daha tercihler bile açıklanmadı hatta yeni yapıldı. Onunda kardeşi atamaz ya sonuçta herhalde yakında bir yurtta kalır sorun olmaz. Bir de lise tercihlerinde şehir dışı yazılabiliyor mu.

Onlar doğuda oturuyor bende bilmiyorum sistem nasıl ama yazılıyormuşki tercih yaptık diyorlar.paniğin sebebi su yanı çıkarsa bana emrivakimi olacak.yani tabi dur ben bir soruyum denmez ama bu sınav tercih bir günlük mesele değilki birden geliimiyor madem böyle bir dülünceleri var belli edilir bi bizim agzımız aranır yani hiç mevzu açılmamş sonra pat diye yazdık diyorlar.yada eşime bi sorulur ya böyle yazsak size eşine sıkıntı olurmu diye.yani kendi kafalarına göre karar vermşler biz mecbur bırakılıyoruz bir iki ay değil ki yıllarca.hem evlilikde çok önemli bu tarz uzun süreli düşünceler ortal karar verilir.sorun su çıksın çıkmasın ndn ben en son duyyorm

eşinizin ailesi zaten sizinle pek iyi değilmiş onların arayıpta sormasını beklemeniz gereksiz burda eşinizin sizinle durumu paylaşması gerekirdi diye düşünüyorum. biraz sakinleşin alın karşınıza konuşun sen bana destek oldun bunları göz ardı edemem benimde eşimin kardeşi bizimle kalıyor ve üç aylık evliyiz evimde rahat rahat giyinip gezemiyorum bile tek dert ettiğim bu yoksa kardeşini çok severim yani gelsin kalsın ama öyle lise yada üniv okuyacak kadar tahammül edebilirmiyim zor açıkçası

Aksam konuşcam çok zor gercekden

Valla kusura bakmayın sonradan okudum anneniz sizinle kalıyor bunun için ev tutmuşsunuz özellikle ayrıca yiğeniniz her gün size geliyor. Sizin annenize akrabalarınıza gelince sorun yok onlar benim ailem ama eşinizinkilere gelince istemem öyle şey de olmaz eşiniz haklı. Hem gelsin ama neden söylemedi diyorsunuz hem istemem evimde diyorsunuz. Söyler misiniz annesine ne deseydi evet eşimin annesi biz de kalıyor ama kardeşimin gelmesi için izin almam lazım izin vermezse olmaz mı demeliydi böyle deyince düşeceği durumu düşünün yani. Büyük ihtimalle de kabul etmeyecektiniz. Annem geçici süre geldi diyorsunuz ama ev bile taşımışsınız anneniz için geliri yoksa nasıl ayrı eve çıkacak zaten temelli sizinle belli ki ve bu durumda kardeşini istemem deme lüksünüz yok. Söylememiş olabilir zaten daha tercihler belli değil neyini söyleyecek.

Ama suan bizim yasadıgımız ailemiİn basına gelmiş büyük bir sıkıntı yani biz zor bi dönemdeyiz.babamın annemi aldattıgını ögrennce biz birden tasındık yani annem biraz kafa toplasın kendi evine çıksın diye.bu birden basımıza geldi mecbur kaldık benim annem geldi diye hemen kardesi mi gelmeli suan yasadıgımız bir mecburiyet çözmek için ugrasyoruz.ve ailesi beni istemedi yani benim ailem onu evladı gibi sevdi onlar beni istemedi arada büyük fark var.suan annem yanmzda evet ama eşim buraya ailesni bırakıp geldiğinde benim ailem ona diğer evimizn anahtarını verdi kucak actı sahip çıktı.onlar arayıp sormadı bile ve eşimde hep söyler bunları.benim iyi kötü günümde yanımda yoktular ozamam eşim evlat değildide şimdi kendi işlerine lazım diye mi eşim abi oldu.gercekden bi çok zorluklarla evlendik eşim çok agladı bana ndn bunu yaptılar diye basda eşime haksızlık ettiler şimdi işlerine böyle gelince eşimin vicdanını kullanıyorlar.bir tane esya almadılar evimize biz düğün yaptık evlerine bi gittim kendi eşyalarını yenilemişler.bu ayıp degilmi ben hiç bir seylerini istemem ama yine sırf kendilerini düşünüyorlar eşimide kullan mak istiyorlar

Yazan herkese cok tesekkür ederim iyi kötü fikirler aldım ve düşünme fırsatım oldu çok saolun sizle paylasmak yanlız hissettirmedi bana kendimi

Offff ben bile sinirlendim sizi düşünemiyorum.yatılı olarak yapılan tercih için kesinlikle size sorulmalı dua edin de tercihi gelmesin :(((

Offff ben bile sinirlendim sizi düşünemiyorum.yatılı olarak yapılan tercih için kesinlikle size sorulmalı dua edin de tercihi gelmesin :(((

Keşke çocuk bir yeri kazansın iyi bir okulda okusun ama işte zor gercekden

Okadar sinirliyim ki yazamıycam bile şu durumu eşimle şuan küs yatiyoruz arkasını döndü yattı ve ben çıldırcam çığlık atasım var dibinde.akşam üzeri eşimin büyük kız kardeşi aradı konşuyoruz küçük kız kardeşi var sınava girmişti tercih yapmışlar, bizim yaşadığımız şehiri yazmış yani çıkarsa gelcek şok oldum eşime ndn benim haberim yok dedim benim var diyor ya bu kız liseye gidiyor yurtta kalacak değil ya bana sormadan nasıl yazdırırlar.yani çıksa bana emri vaki yapılacak ya çıldırdım aniden parladım daha ortda bişey yok ama ya çıkarsa önemli olan çıkıp çıkmamasıda değil yani bana sen kimsin biz yazarızmı diyolar.ya ve ayrıca biz bunlara karşı çıkıp evlendik yani beni istemeye bile gelmedi bu insanlar şuan ki muhabbetimde sadece eşim mutsuz olmasın diye.yani bana ailelik bile yapmadılar ve şuan sormuyolar bile.haksızmıyım napıyım şimdi ben bi söyleyin çıldırcam valla

çıkarsa da istemediğini söylersin sana sormuşlar mı sormamışlar o zaman boşver daha bişey belli değil, olursa o zaman tartışırsın

Meraba konunuza tesadüfen göz attım bende eşinizin kardeşiyle aynı yastayim o sınava bende girdim ve bende bulunduğumuz yerden uzak bi okul tercih ettim gelirse eğer yatılı gitcem malesef biliyorum bu konuda konuşmak pek haddime değil ama oranın gelmemesi için dua etmek bencillik olur diye düşünüyorum ben hem ayrıca kaçıncı tercihi ve yuzdelik diliminin de çok önemi var mesela ilk tercih ve puanı tutarsa kesin gelir ama 3. 4. Tercih se ve ondan önceki tercihleri puanı tutarsa gelemez zaten bide böyle bisi olursa gelirse yani yatılı kalmaksi daha mantıklı bunu eşinizle konuşabilirsiniz cnku yatılı okulda daha planlı ders çalışır filan diye umarım sorun çözülür iyi günler :)

Meraba konunuza tesadüfen göz attım bende eşinizin kardeşiyle aynı yastayim o sınava bende girdim ve bende bulunduğumuz yerden uzak bi okul tercih ettim gelirse eğer yatılı gitcem malesef biliyorum bu konuda konuşmak pek haddime değil ama oranın gelmemesi için dua etmek bencillik olur diye düşünüyorum ben hem ayrıca kaçıncı tercihi ve yuzdelik diliminin de çok önemi var mesela ilk tercih ve puanı tutarsa kesin gelir ama 3. 4. Tercih se ve ondan önceki tercihleri puanı tutarsa gelemez zaten bide böyle bisi olursa gelirse yani yatılı kalmaksi daha mantıklı bunu eşinizle konuşabilirsiniz cnku yatılı okulda daha planlı ders çalışır filan diye umarım sorun çözülür iyi günler :)

Canım benim çok saol umarım seninde istediğin yer olur umarım iyi okullarda okursunuz oda sende.saol

Tercihler açıklanmadı mı, ne sınavı bu? Ben olsam hiç huzurumu bozmam. Nasıl yazdırdılarsa öyle de yurda yollasınlar. Bakıcı değilsin. Hem de emrivaki!

bide lütfen hanginiz 5 yıl boyunca evde misafir ağırlarsınız bir de onu söyleyin...her gün yemek yap ona temizlik yap kendi çocuğun olmadan liseli ergene bak..ha bir de hiç bir şey söyleme hakkın yok sen gelinsin..yanlış yapsa uyaramazsın terbiyesizlik yapsa kızamazsın bu şartlar altında kocamın kardeşidir ben bakarım diyen varsa buyursun yani...

arkadaşa katılıyorum
konu sahibi bu kardeş bakma olayını annenizle kyaslamayın lütfen. eşin sana destek oldu diye onun kız kardeşine dört yıl bakmak zorunda hissetme kendini. eşine de bunu dillendirme aklında olmayanı aklına getirme

eve geldikten sonra sorun yaşayacağına baştan kötü ol

Back
X