kafiyesizdenekk Burun Estewtği Ameliyatı

SEMAYAZARRR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
38
0
96
Antalya
Ameliyatımın 15. günü. Bugün sargılarda çıktı. Yandan gayet iyi hoş güzel.. Ama önden ooff... Sinirlerim bozuk burun kanatlarım büyük kalmış sanki yüzümde! Şiş mi acaba nedir anlayamadım... Moral sıfır..

Ameliyatımın 15. günü. Bugün sargılarda çıktı. Yandan gayet iyi hoş güzel.. Ama önden ooff... Sinirlerim bozuk burun kanatlarım büyük kalmış sanki yüzümde! Şiş mi acaba nedir anlayamadım... Moral sıfır..

resim koymayı bilmiyorum. Yandan benimde çok iyi memnunum. Ama önden hala şişliklerim var. Arkadaşım daha 15 gün olmuş. Benim 3 ay dolmak üzere sabah kalkınca burnum köfte gibi şiş hissedebiliyorum. Geçen kemal hocaya gittim. ilk resmimle son halimi yanyana koydu. Super olmuşum. Çok doğal duruyor. Önceki burnumla kıyaslayınca nerdeyse yarıya inmiş :))). ben çok memnunum. Gittikçede güzelleştiğini hissediyorum. kafiyesizdenekk sende göreceksin. yandan güzelse bilki öndende güzel olacak. bak hala burnumun orta direği uyuşuk çekilme oluyor. U ve O harfini söylerken burnumda çekilme oluyor. Yani hala iyileşemedim. Ama yeni burnumu çok sevdimmm. eskisinden daha oval. yüzümü sert göstermiyor daha soft bir hava verdi. Kafiyesidenekkk yandan beğeniyorsan önden haydi haydi beğeneceksin. :)))ENDİŞE ETME SABRETTT sevgiler, saygılar sana.

Sizinki güzel olabilir.. Benim burnum güzel olacak diye bir şey yok. Önden beğenmiyorum az çok belli olur yani bildiğin iğrenç lanet olsun off.. Burun deliklerim büyük kalmış böyle ve kalıp gibi duruyor .

Sizinki güzel olabilir.. Benim burnum güzel olacak diye bir şey yok. Önden beğenmiyorum az çok belli olur yani bildiğin iğrenç lanet olsun off.. Burun deliklerim büyük kalmış böyle ve kalıp gibi duruyor .

bu kadar olumsuz olma benımde olalı 1 ay oldu sıslıklerden dolayı genıs duruyor zamanla gecıyor hepsı bırazda psıkolojık kendıne guzel moral ver:97:

Şimdiden gemileri yaktın . 15 gün çok kısa bir zaman paniklemişsin kafiyesizdenekk. sana ne diyorum 3 ay oldu. önden benim burnumda köfte gibi duruyor. Hey Allahım ya. bak ne diyeceğim. sol elinle (başparmak ve işaret parmağıyla) burnunun kanatlarını tut ve burnundan birşey siliyomuş gibi yap. burun kanatların açıklığını koruyorsa yani dokunmakta zorlanıyorsan şişlikler gidince burun deliklerin normal haline gelecek. ne bileyim resim koyabilsen seni rahatlatmak adına daha net yorum yapardım. ama dediğim gibi bu bekleyiş gerçekten sabır gerektiriyor. burun ucumu hissetmiyorum. hala iyileşmeye devam ediyor. ben inanıyorum burnun güzel olacak..

canım gecmiş olsun ama 15de hemen su koymuşsun sen dur bakalım daha başındasın ve burun kanatları dediğin gib şiş olması cok normal ki zaten kanatlar ve burun ucu en son ödemi inecek yerlerdir burun derisinin kalın olmasıylada ilgili bi durum var tabi kalınsa derin daha geç iyileşmede gösteririr yani merak etme cok taze burun daha önünde daha cok yolun var bunlara takılma moralinide bozma en kötü zamanları burnunun daha oturması ve güzelleşmesi için 1 senen var öyle hemen olmuyor sabırr canım

Umarım öyle olur.. İlk bant çıktığında sağa doğru yamuktu bildiğin :D Nasıl düzeldi anlamadım aahhaaha :D

ya gördün mü bak sağa yatıkken iyileştikçe düzeliyor. benimki de sola yatıktı:52: ama şimdi düz. aynı süreci yaşıyoruz. üzülme sen. kemal hoca işini bilir gör bak burnun yüzüne nasıl uyacak. arkadaşın dediği gibi burun üst kısımdan iyileşiyor. alın tarafı daha erken. ama burun ucu yani kıkırdak bölge daha geç iyileşiyor. ustası olduk araştıra araştıra :24:

Back
X