S SIEDA Guru Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 86 6 286 56 22 Şubat 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi SIEDA #1 Bilmiyorum nasil oldu, cünkü esim begenmedi ,sizlerden gelecek olan yorumlari merakla bekliyorum Denemeden anlayamam ki yapa yapa ögrenecegim artik yani güzel sanatlardan mezun degilim hobi amacli yapiyorum Son düzenleme: 29 Ekim 2008
Bilmiyorum nasil oldu, cünkü esim begenmedi ,sizlerden gelecek olan yorumlari merakla bekliyorum Denemeden anlayamam ki yapa yapa ögrenecegim artik yani güzel sanatlardan mezun degilim hobi amacli yapiyorum
E EU1 Ziyaretçi 29 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi SIEDA #2 canım ben gayet güzl buldum hemde egitimini almadn gayet başarılı eşinede tessüf et bende:1rolleyes: senin şevkini kırmaması gerekir bir abhaz olarak güzel çalşmalar oldugunu düşünüyorum kızda asalet erkekte çeviklik budur iştea.s.
canım ben gayet güzl buldum hemde egitimini almadn gayet başarılı eşinede tessüf et bende:1rolleyes: senin şevkini kırmaması gerekir bir abhaz olarak güzel çalşmalar oldugunu düşünüyorum kızda asalet erkekte çeviklik budur iştea.s.