Benim derdim patlıcan burunlu olmam. Yaş 30 u geçmiş. Kafamda çok soru işareti var çok kararsızım. Bu zamana kadar cesaret edemedim. Ama simdi bir iki güne yapalım deseler hayır demem. Simdi benim burun patlican gibi ucu sis top gibi. Uzun kemersiz ama ucu geniş delikleri büyük. Cok kotu yani. Kaşım gözüm güzel ama burun batırıyor işi. Bayağı bayağı çirkinim. Ayni zamanda doğru düzgün nefes alamıyorum. Var bir sıkıntı ama ne bilmiyorum.
Kısacası tamamen doğal olacak. Yani aslında hiç kemik kırmadan önündeki su topu alsa bile yeter. Öyle hokka gibi bir burun hayalim yok. Sıradan düzgün ve doğal olsun. ve benim nefes sıkıntılarımı çözecek bir doktor arıyorum. Lütfen yardım edin. 35 ime geldim. Iki çocuğum var kendimi rezil etmek istemiyorum
Kısacası tamamen doğal olacak. Yani aslında hiç kemik kırmadan önündeki su topu alsa bile yeter. Öyle hokka gibi bir burun hayalim yok. Sıradan düzgün ve doğal olsun. ve benim nefes sıkıntılarımı çözecek bir doktor arıyorum. Lütfen yardım edin. 35 ime geldim. Iki çocuğum var kendimi rezil etmek istemiyorum