Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birkaç gundur sessiz sedasız durduğuma bakmayın hain planlarım vardı yeni bitirdim :jeyyar: Daha önce duydunuzmu bilmem, parşömen kağıdı uzerine resim yaparak bir çok obje yapılabiliyor... öncelikle davatiyeler, çerçeveler, abajurler, panolar, kitap ayraçları..ben ufaktan başladım ilk olarak kitap ayraçları yapmaya çalıştım. bakalım beğenecekmisiniz
![]()
![]()
nasıl yapıldığına gelince;aslında bu iş için özel malzemeler var ancak ben elimdekilerle yetindim. önce kağıdımızı istediğimiz ölçude kesiyoruz beğendiğimiz bir resmin uzerine koyup sabitliyoruz ataçla tabi :) daha sonra beyaz kalemle kopyasını çıkartıyoruz kağıt uzerine sonra top uçlu kalemle (bende yoktu çeşitli ebatta tığ kullandım)kağıdın tersinden kabartma işlemini yapıyoruz. istediğimiz derecede kabarttıktan sonra pastel boya ve iğne ile efekt veriyoz bitiyo. nasıl anlattım ama
(yenileri yaptıkça ekleyeceğim)
kizim senin baska isin yok mu : )) :mymeka:
masallah hic bos durmuyorsun ayni ben : )
emegine saglik canim a.s.
çok çok güzel olmuş arkadasım.ellerine sağlık...süper görünüyorlar çok beğendim..a.s.
sersoycum en sonunda senin yerine ben başvurcam tv programlarına
işte bunlar benim buluşlarım die heee kötükedihüso
ya sen nasıl bişeysin arkadaşım anlamadımki
nazıl bi zeka ve yetenek var sende :uhm:
maşallah maşallahh![]()
vay hain vayyy yedim nan seni selma bittin kızım sen ne lan bu delüüüü el atmadığın bi bumu kalmıştı heee:1shok:yaff ne yaptın sen böyle deliiii nerden aklına geliyo bunlar senin yavv
kızım nesin sen ben anlamadım ki hasbünallah dedirtirsin adama var ya sen daha sana diyecek daha bişey bulamıyorum bravooalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
balkabağım yetiştim ama geç kaldım baksana kadın resimleri koymuş korkudan kaçmışÇok üzgünüm çoook ben bu gacıyla nasıl başedecem bilmiyom nan var ya kızım Allah sana şu veletleri tez vakitte verede bizi senin bu hain planlarından kurtara inşallah :Saruboceq:
tamam dedik selma dinlenmeye çekildi biraz kafa dinleyelim nan gacı arada boş durmamış sinsi şey baksana neler yapmış kimin aklına gelirdi yafff
parşömen kağıdını toplu iğneyle çiziktirmek:1shok::1shok::1shok:
bari yaptığını beceremese diyecem tamam yapmış ama bi halta benzememiş gacının bizden farkı yok nan mannak bunuda becermişdelikafadulden
Ilk defa duydum.Ama gercekten cok begendim.Sanat eseri gibi.ellerine saglik.
süpersin ya maşallah .
hamaratsın ne diyim bravo alkisalkisalkis
güzel paylaşımların için saol a.s.
çok güzel ablacım ellerine sağlık.....bence güzel olmuş....![]()
:1shok:..........:1shok:.........:1shok:..
selmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... hayatım mütiş bunlar yaaaaaaaaaaaaaa....HARİKALAR YARATMIŞSIN YİNE....:hooray:
ben biliyorum sen DENİZ NİSAN la anlaştın DENİZ NİSAN beni oyalıyor sende yapıcanı yapıyorsun....CADIARZU
İNŞALLAH TEZ ZAMANDA ÜÇÜZLERİN OLURDA O ZAMAN GÖRÜRÜM SENİ....yerimseniben....
BEN ŞU ANDA NASIL IM BİLİYORMUSUN?
-tatlicadiarzu-... laelaelaelaelae...kafamçokkarıştı...AHANDA BÖLE....kaydirigubbakcemile3
ikinci sayfadakiler bir harika ellerine sağlık çok güzel hepsi....
yine harikalar yaratmışsın.Sorumu tekrar edeyim canım parşömen kağıdı kabartma yaparken yırtılmıyomu?
yafffrııımm eline emeğine sağlkı
senin başka işin yokmu lennnn ha bire el emeği ha bire el emeği
sen bunların satışını falan yap bari hiç değilsepara kazanırsın bacım
canım ya süpersim başka birşey demicem ellerine sağlık yaptıkların mükemmel
Cok guzel olmus gercekten cok hoslar hepsi...Ellerine saglik...