• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kağıthane derindere hastanesi

catterflym

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
2.153
2.304
658
Merhaba arkadaslar bu hastane hakkında hicbir konu bulamadım.dogum yapan, kadın dogum bölümüne giden kisiler deneyimlerini paylasabilir mi?

Bilen biri bana da yardmcıbolsun gerçi bikaç kezgittim iki dr var ikisine de fiyatları biraz pahalı geldi doğumun

Canım ben de gidiyorum mıayenesi 63 tl dogum ne kadar ogrendın mı dr a göre degisiyor mu
Muayene yazın 12tlydi tanıtım için sonra zam geldi..doğum da iki doktor için aynı sanırım 2500 normal gece yada mesai saati dışında olursa +500doktor çağırma parası yoksa nöbetçi doktor yaptırır 3500sezeryan epidural +350. Kağıthaneye göre fiyatlar çok yüksek grldi

Muayene yazın 12tlydi tanıtım için sonra zam geldi..doğum da iki doktor için aynı sanırım 2500 normal gece yada mesai saati dışında olursa +500doktor çağırma parası yoksa nöbetçi doktor yaptırır 3500sezeryan epidural +350. Kağıthaneye göre fiyatlar çok yüksek grldi
Normal baya pahalıymıs sezeryan neyse de hangi doktor bu arada Rıza bey mi

Ben doğum pakedi aldım hastaneden muayenelerim tahlillerim bebeğin doğduktan sonraki kalça usg si vs herşey dahil sezeryan 3600 tl. Sadece muayeneye gittiğimde 15 tl katılım payı ödüyorum ssk ya. Hastanenin fiyatları pahalı gibi gelebilir ama daha küçük hastanelerden daha fazla fiyat verdikleri oldu bu civarda.

Dogum ne kadar bilemiyorum ama 18 haftamdayım muayene ve testlere simdiye kadar 746tl verdim

Dogum ne kadar bilemiyorum ama 18 haftamdayım muayene ve testlere simdiye kadar 746tl verdim
Son zamanlarda nst ye de giriceksin 22. Haftada detaylı ultrason istenicek ilerde şeker testi istenicek yine kan sayımı ve idrar tahlilin tekrarlanabilir bi enfeksiyon var mı diye tedbir amaçlı masraf bitmiyor yani malesef :KK43: Sağlıklı olsunlarda verdiğimiz para helall olsun diyorum ben. Derinderede mi ödedin sen bu tahlil muayene vs. fiyatını? Hangi hastane?

Ben doğum pakedi aldım hastaneden muayenelerim tahlillerim bebeğin doğduktan sonraki kalça usg si vs herşey dahil sezeryan 3600 tl. Sadece muayeneye gittiğimde 15 tl katılım payı ödüyorum ssk ya. Hastanenin fiyatları pahalı gibi gelebilir ama daha küçük hastanelerden daha fazla fiyat verdikleri oldu bu civarda.
Bugün 13,40da vardı randevum 63tl muayene ücreti axis kartla indirimli 56ödedim siz nasıl 15tl katılım payı ödediniz sadece.. Özel sigorta mı var

Bugün 13,40da vardı randevum 63tl muayene ücreti axis kartla indirimli 56ödedim siz nasıl 15tl katılım payı ödediniz sadece.. Özel sigorta mı var
Hastanenin doğum pakedini satın aldım ben. Bütün muayenelerim testlerim herşey içinde 3600 tl ödedim şimdi sadece gittiğimde 15 tl katılım payı ödüyorum onu da ssk alıyo zaten hastaneye kalan bişi değil başka ücret ödemeden çıkıyorum

Hastanenin doğum pakedini satın aldım ben. Bütün muayenelerim testlerim herşey içinde 3600 tl ödedim şimdi sadece gittiğimde 15 tl katılım payı ödüyorum onu da ssk alıyo zaten hastaneye kalan bişi değil başka ücret ödemeden çıkıyorum
Hadi ya önceden öyle ödemek oluyo mu bu arada bilgin varmı bilmiyorum ama axiss karta %15 indirim yapıyolar doğum fiyatlatında da geçerli yani 3000tutsa 2550ye iniyo

Hadi ya önceden öyle ödemek oluyo mu bu arada bilgin varmı bilmiyorum ama axiss karta %15 indirim yapıyolar doğum fiyatlatında da geçerli yani 3000tutsa 2550ye iniyo
Biz hamileliğimin başında Doğum fiyatı almak için satın alma bölümüyle görüştük onlar paket önerisinde bulunmuşlardı paket daha avantajlı geldi aldık. Benim ondan haberim yoktu belki paketlerde de işe yarayabilirdi indirim olayı ama benim için çok geç artık :halay: ben peşin ödedim geçen sene arkadaşımda kredi kartıyla çektirip taksit yaptırmıştı.

Son zamanlarda nst ye de giriceksin 22. Haftada detaylı ultrason istenicek ilerde şeker testi istenicek yine kan sayımı ve idrar tahlilin tekrarlanabilir bi enfeksiyon var mı diye tedbir amaçlı masraf bitmiyor yani malesef :KK43: Sağlıklı olsunlarda verdiğimiz para helall olsun diyorum ben. Derinderede mi ödedin sen bu tahlil muayene vs. fiyatını? Hangi hastane?
Hepsinin derinderede yaptırdım canım.seker yüklemesi yaptırmayı dusunmuyorum, ayrıntılı ultrason derındere yapıyor mu?

Hepsinin derinderede yaptırdım canım.seker yüklemesi yaptırmayı dusunmuyorum, ayrıntılı ultrason derındere yapıyor mu?
Bende şeker yüklemesi yaptırmadım zaten sadece açlık şekerime bakıldı bi hamileliğimin başında bi de 24. Haftada falandı sanırım. Ama arkadaşımda anne babasında olduğu için ona yükleme yaptılar nolur nolmaz diye. Ayrıntılı ultrasona da bakıyorlar evet ama türkan hanım bakmıyor rıza beye yönlendiriyor normalde türkan hanımın hastasıysan bi seferliğine rıza beye randevu alıyorsun.

Bende şeker yüklemesi yaptırmadım zaten sadece açlık şekerime bakıldı bi hamileliğimin başında bi de 24. Haftada falandı sanırım. Ama arkadaşımda anne babasında olduğu için ona yükleme yaptılar nolur nolmaz diye. Ayrıntılı ultrasona da bakıyorlar evet ama türkan hanım bakmıyor rıza beye yönlendiriyor normalde türkan hanımın hastasıysan bi seferliğine rıza beye randevu alıyorsun.
Kacıncı haftada bakılıyor htırlıyormısun canım acaba pahalı mıdır ?piyasada pahalı diye biliyorum ama...
Bu arada odalar nasıl begendın mı sen?

Odalara baktım ben çok büyük değil.. Suit var 200ekstra istiyolar bir oda fazla

Kacıncı haftada bakılıyor htırlıyormısun canım acaba pahalı mıdır ?piyasada pahalı diye biliyorum ama...
Bu arada odalar nasıl begendın mı sen?
20+6 da bakıldı bana genelde 20. Haftadan sonraki muayenen ne zamansa o zaman bakılıyo 21-22. Haftalarda falan ama dediğim gibi o zamanki randevunu rıza beye alman lazım eğer türkan hanımın takibindeysen yoksa oraya gittikten sonra detaylı ultrasona bugün giricem dersen randevusuz hasta sayıldığın için bekletiyorlar baya. Fiyat konusunda hiç bi fikrim yok canım dediğim gibi benim pakedimin içinde dahil olduğundan bişi ödemedim ben ama dışarıda pahalı olduğunu biliyorum. Oda konusuna gelince aslında pek beğendiğimi söyleyemem çünkü hastaneye göre odalarını malesefki çok küçük yapmışlar :KK43: mecbur kalcaz canım iki gün yapcak bişey yok mümkün olduğunca ziyaretçi sirkülasyonunu hızlı ayarlamak lazım yoksa küçücük odalarda kalabalık olursa havasız kalırız :KK57:

Odalara baktım ben çok büyük değil.. Suit var 200ekstra istiyolar bir oda fazla
Suitleri de diğer hastanelerin suitlerine göre küçük baktığın zaman benim pakedimin içinde suit oda hakkımda var ama sanırım faydalanabilmek için doğumdan bi hafta önce falan rezervasyon yapıyolarmış bizi gezdiren bayan öyle söylemişti

Back
X