• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahkül belası :((

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
ben iki ay kadar önce kahkül kestirdim , yaptım bi hata :( bi değişiklik yapmak istiyordum o sıra biraz bunalımda sayılırdım boyunu kısalttırmak istemediğim için kahküle karar vermiştim ama şimdi uzadı ve başıma bela oldu :(( saçımı toplasam da açsam da ne yapacağımı bilemiyorum ben bunları kısa kısa önler :(( işim kötü yanı ekimin 13 ünde düğünüm var ben napabilirim yapabileceğim bişi var mı uzamasını beklemek dışında yardım edin

Sav çektirme şansın varsa deneyebilirsin o zamana kadar zaten uzamasını beklemek aptallık olur:KK43: uzamaz ki

ben iki ay kadar önce kahkül kestirdim , yaptım bi hata :KK43: bi değişiklik yapmak istiyordum o sıra biraz bunalımda sayılırdım boyunu kısalttırmak istemediğim için kahküle karar vermiştim ama şimdi uzadı ve başıma bela oldu :KK43:( saçımı toplasam da açsam da ne yapacağımı bilemiyorum ben bunları kısa kısa önler :KK43:( işim kötü yanı ekimin 13 ünde düğünüm var ben napabilirim yapabileceğim bişi var mı uzamasını beklemek dışında yardım edin
Kahkülün uzadıysa tekrar kestirebilirsin.

ben iki ay kadar önce kahkül kestirdim , yaptım bi hata :KK43: bi değişiklik yapmak istiyordum o sıra biraz bunalımda sayılırdım boyunu kısalttırmak istemediğim için kahküle karar vermiştim ama şimdi uzadı ve başıma bela oldu :KK43:( saçımı toplasam da açsam da ne yapacağımı bilemiyorum ben bunları kısa kısa önler :KK43:( işim kötü yanı ekimin 13 ünde düğünüm var ben napabilirim yapabileceğim bişi var mı uzamasını beklemek dışında yardım edin

ben düğüne 1 hafta kala kahkül kestirmiştim :) walla kuaförler öyle bişeyler yapıyorlarki kahkülü yok ediyorlar takma kafana hallediyorlar.. dalgalı bir model düşünüyorsan hele kolay hallolur..

ne kadar kısa ki. benim de saçlarımın önleri kısa. ben kısa seviyorum. kısa derken burnumun biraz altının hizasında. daha kısa olduğu da olmuştu gözümün biraz altı gibi. yana doğru koyunca durmuyor mu?

Düğüne kadar uzamaz maalesef, ya kahkülü yok edecek bi model bulacaksınız ya da tekrar kestirip o şekilde kullanacaksınız.

Benim kahgulum varken percem olarakta kullanabiliyodum sizinki olmuyo mu yana yatirinca? Sac spreyiyle falanda olur

Back
X