Saç Kesim Şekilleri Kahkül kestirmeli miyim ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Hiç de tarih olmadı 2 gün önce ben kestirdim. .
Gayet de havalı durdu degisiklik istiyordum çok da süper oldu sana da yakışır

Youtube da sebi bebi var onunda alni seninki gbi açık kahkul kullanıyor ve cok yakışıyor sana yakışır mi bilmiorum ama bn seviyorum kahkul kullanabilirsen kestir bence

Merhabaaa. Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.. Direk konuya giriyorum, bana kahkül yakışır mı kestireyim mii ??

Alnın geniş kestirebilirsin ama yan perçem daha çok yakışır kuaförün iyiyse.
Bu arada ben kuaförüm

kullanımı zor oluyor mu

ben senelerdir kullaniyorum..hosuna gitmezse hafif bombeli olarak kucuk bi tokayla arkaya dogru tutturabilirsin..
percem kahkulden daha zor cunku daha ince oluyor,ben kahkulume banyo sonrasi sekil vermek zorunda bile kalmiyorum,o girecegi sekli ogrendi bence :KK30:

buarada yuzun musait,yakisir kahkul

kahkülü 25 yaş altına yakıştırıyorum

Benim var biraz düzleştirmek lazım birazda gözlere hafif kalemle belirginleştirmek gerekiyo benım kipriklerim cılız oldugundan belkide

Çoook teşekkür ederim herkesee. Cumartesi sabahı gidip kestireceğim. Buraya atarım artııık :) :)

Saçlarının ön kısımları çok uzun bence de yakışır alnın açık ve yüzünü basık tutmaz ama yüzün güzel kapatma bence ayrıca kardeşim kuaför bana "ön saçları kestirme nişan düğün saçı yaparken daha iyi modeller yapılır derdi ben uzatmya çalışıyorum bu gibi bir durum varsa saçlarına kıyma derim :)
ayrıca kahkül sürekli fön ister bakım ister hemen uzar kesmek gerekir

Saçlarının ön kısımları çok uzun bence de yakışır alnın açık ve yüzünü basık tutmaz ama yüzün güzel kapatma bence ayrıca kardeşim kuaför bana "ön saçları kestirme nişan düğün saçı yaparken daha iyi modeller yapılır derdi ben uzatmya çalışıyorum bu gibi bir durum varsa saçlarına kıyma derim :)
ayrıca kahkül sürekli fön ister bakım ister hemen uzar kesmek gerekir
Yok yahu düğün nişan falan yok :D Föne falan razıyım zaten hep saçıyla uğraşan biriyiim. :) Akşam kestirmeye gideceğiiiimm. :)

Yok yahu düğün nişan falan yok :KK70: Föne falan razıyım zaten hep saçıyla uğraşan biriyiim. :) Akşam kestirmeye gideceğiiiimm. :)
Ozaman kestir dene tabi saçlarınla sürekli uğraşıyorsan güzel şekiller verirsin :)

Kestirdiiimmm

Eklentiler

• IMG_20151011_175620.webp
    IMG_20151011_175620.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 125
Back
X