Kahramanım babam.baktığınızda vicdanınızı sızlatan hikayeleriniz ve pişmanlıklarınız.

klitoris

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2013
6
0
6
35
Ankara
huzur bulduğum adam.karşılıksız seven beni her halimle koruyan sahiplenen beni hiç terketmeyecek olan eşsiz insan.

iki abim var benim tek kızım babamla benim ilişkim çok başka çok ayrı.bana hergün her dakika bunu hissettirir hiç saklamaz.vazgeçemeyeceğim tek insan.allah beni onun yokluğuyla sınamasın.ben lise iki ye giderken bi sevgilim oldu.bizimkiler karşıdır böyle şeylere e bi de yaş küçük.telefon falan gizli kullandım.bigun öyle yorulmuşum ki telefon elimde mesajlaşırken uyuyakalmışım.babam da gece beni öpmeye geldi üstümü örterken elimde teli gördü bian gözlerimi araladım ve babamın bana o bakışını gördüm.aldı teli bakmaya başladı.mesajları okudukca bana o bakısları hayal kırıklıklığı doluydu.teli aldı ve çıktı odadan annemle tartışmaya başladılar anneme o sinirle ağır konuştu.sabaha annem rahatsızlandı acil hastaneye götürdük.meğer kullandığı ilaçların dozunu yükseltmiş.benim yüzümden olayın geldiği noktaya bak.abimlerin bana bakışları annemın oylece sedyede yatışı babamın tepkisizliği..allahım ne acıydı.hastanenın bankında sabahladım babamla ne o benımle konustu ne ben sessizdik.o benım hayatımın anlamıyken kahramanımken ne hale getirmiştim.annemm benim canım annem çok duygusal çok uçta yaşar duygularını.hepsi benim yüzümden.şimdi üç yıl geçti üzerinden hiç bişey olamamış gibi devam ediyoruz.ama ne yaparsam yapıyım o gece hastanenın bahcesinde içime işleyen pişmanlığı unutamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…