Kahramanmaraş kadın doğum doktoru tavsiye

Ben memnunum

hem ilgili hem bilgili olumsuz birşey hissetmedim hiç paracı değil işini severek yapıyor gittiğinde farkedersin zAten hamile misin
Evet hamileyim 16+2 cinsiyet kesinleştiremedi bi türlü bizim doktor Hilal hanıma gidiyordum bende ama memnun değilim değiştirecegim

Evet hamileyim 16+2 cinsiyet kesinleştiremedi bi türlü bizim doktor Hilal hanıma gidiyordum bende ama memnun değilim değiştirecegim
Çok aceleci davranıyor kontrollerde demi beni sinir ediyordu bu Derya’nın dört boyutlu ultrasonu var dokuzuncu haftadan bu yana hep renkli veriyor ultrason çıktılarını detaylı ultrasonu dA kendisi yapacak gelecek ay zaten Derya’nın odasına girdiğinde Hilal’in odasının köy hastanesi gibi olduğunu görürsün bende 19 haftalık hamileyim 12. Haftada söyledi bana cinsiyeti

Ayyy walla bana verdiği ultrason resmini atayım da ben şok oldum hiç bebeği çekememiş 16 haftalığım birde uyuyordu yüzüstü uyanmadı da bacaktan bişey sarkmıyo görünmüyo dedi

12 haftalıkken erkeğe benziyor dedi şimdi de kıza benziyor diyor hangisine inanacagım bilemedim o yüzden dediğin gibi Derya sağlama gideyim inşallah tok gideyim dimi

Kadının bide adı çıkmış valla sen gitte Derya’ya valla gör bu Cuma gittiydim keşke sana da söyleseydim giderdik birlikte

Ne güzel söylemiş walla biz daha benziyorlara kaldık eşim de 20. Haftanda git tamamen öğren dedi başka doktordan
Ben tavsiye ederim valla canım asla pişman olmazsın beni mi bide önceden iki kaybım var hep ultrasona girerken kalbim çarpıyo evhamlanıyırum farkına vardı bunun muayeneden önce sohbet ediyor benimle sonra ultrasona geçiriyor rahatlayınca .karnın çıktı mı kız

Tıp fakültesinde hangi kadın doğum doktoruna gidiyosunuz ismini paylaşabilir misiniz rica etsem?

Arkadaşlar tip fakültesinde kadın doğuma kime gidiyorsunuz kimi onerirsiniz?

Tıp fakültesinde önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı yardımcı olun lütfen

Tıp fakültesinde hangi kadın doğum doktoruna gidiyosunuz ismini paylaşabilir misiniz rica etsem?

Arkadaşlar tip fakültesinde kadın doğuma kime gidiyorsunuz kimi onerirsiniz?

Tıp fakültesinde önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı yardımcı olun lütfen
Özel hastanelerde tüm doktorları neredeyse gezmiş biri olarak en sonunda ksü de Abdullah Tok a gidiyorum çok ilgili sağolsun. Bülent Köstü de çok sevilen bir doktor ama öğrencimin velisi diye çok gitmek istemedim yüz yüze bakıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…