- 13 Aralık 2023
- 1.294
- 828
- 43
- 32
- Konu Sahibi Anneolmayolundayim
Kahramanmaraş ksü de tüp bebek yaptıran var mı, Abdullah hocayı duydum iyi diyenleri de okudum ama güncel yorum yok. Doktor ve hastahane farketmeksizin tecrübelerinizi yazar mısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende Alev hocayı daha çok duydum arkadaşımın kuzeni şuan Alev hocada ve memnunmuş Selim beye de ben normal rutin muayene için gitmiştim memnun kaldım ama tüp bebek konusunu bilemiyorum abdullah beye de tesadüf denk gelmiştim ama bana biraz tuhaf gelmişti aceleci biraz sankiKahramanmaraş ksü de tüp bebek yaptıran var mı, Abdullah hocayı duydum iyi diyenleri de okudum ama güncel yorum yok. Doktor ve hastahane farketmeksizin tecrübelerinizi yazar mısınız
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinMerhaba bende Alev hocayı daha çok duydum arkadaşımın kuzeni şuan Alev hocada ve memnunmuş Selim beye de ben normal rutin muayene için gitmiştim memnun kaldım ama tüp bebek konusunu bilemiyorum abdullah beye de tesadüf denk gelmiştim ama bana biraz tuhaf gelmişti aceleci biraz sanki
Evet tüp bebek tedavisi görüyormuş Allah yardımcınız olsun inşallah özel değilse sizdeki sorun ne acabaÇok teşekkür ederim yorumunuz içinAlev hocaya tüp bebek için mi gitmişti arkadaşınızın kuzeni, normal polk takibi için mi? Benim üç başarısız denemem var ve defalarca deneyecek mecalim kalmadı o yüzden en iyisine gideyim olursa olur olmazsa da elimden geleni yaptım içim rahat etsin istiyorum
Çikolata kisti amh düşüklüğü. Aslında ikisi de çok engel değil sadece zorlaştırıyor ama neden bir türlü tutunma olmadı bilmiyor kimseEvet tüp bebek tedavisi görüyormuş Allah yardımcınız olsun inşallah özel değilse sizdeki sorun ne acaba
Bende de amh düşük yaşım 33 amh 0,43 ama henüz tedaviye hiç başlamadım sizin amh kaçÇikolata kisti amh düşüklüğü. Aslında ikisi de çok engel değil sadece zorlaştırıyor ama neden bir türlü tutunma olmadı bilmiyor kimse![]()
Ben de 32 buçukBende de amh düşük yaşım 33 amh 0,43 ama henüz tedaviye hiç başlamadım sizin amh kaç
Bende de amh düşük yaşım 33 amh 0,43 ama henüz tedaviye hiç başlamadım sizin amh kaç
Benimki maalesef iki ayda düşmüş bileBen de 32 buçukamh üç yıl önce 0.6 idi de şuan bilmiyorum. Çiko kisti hızlı azalmaya sebep olur diyorlar. Üç
Off şuan kaçtır hiç bilmiyorumBenimki maalesef iki ayda düşmüş bile
Belli olmaz herkesinki bu kadar çabuk düşmez tabi ama yinede önlem almak da fayda var ölçtürün bence en kısa zamanda ksüdeOff şuan kaçtır hiç bilmiyorum![]()
Abdullah hoca şovmen. Uzak dur. Alev hoca daha iyidir ama randevu bulmak biraz zor oluyor.Kahramanmaraş ksü de tüp bebek yaptıran var mı, Abdullah hocayı duydum iyi diyenleri de okudum ama güncel yorum yok. Doktor ve hastahane farketmeksizin tecrübelerinizi yazar mısınız
Teşekkürler ben de alev hanımı düşünüyorumAbdullah hoca şovmen. Uzak dur. Alev hoca daha iyidir ama randevu bulmak biraz zor oluyor.
Hayırlısı olsun, su gibi aksın süreciniz.Teşekkürler ben de alev hanımı düşünüyorum![]()