- 24 Ağustos 2020
- 157
- 245
- 53
- 41
- Konu Sahibi ilmeka8384
-
İlden ile değişmez canım devlette rapor fiyatı her yerde aynı olur. Doktorun kim?Arkadaşlar Kahramanmarasta olup da yakin zamanda Tip fakültesinde tup bebek icin rapor alan var mi? Ilaç fiyatları,tedavi fiyati ne kadar?
Evet canımDaha baslamadik ama murat bey var onu dusunuyorum
Sen Kahramanmarasta misin
Mesaja alıntı yapmazsan bildirim gelmezSende mi tup bebek asamasindasin
Ben 8 yıllık evliyim.Esimin ameliyat olması gerek.Varikosel varMesaja alıntı yapmazsan bildirim gelmez
Henüz o aşamaya gelmedik, bir süre daha olmazsa aşılama yapacağım. Sen kaç yıldır deniyorsun? Sorun belli mi?
Anladım, Umarım en kısa sürede kavuşursun bebeğineBen 8 yıllık evliyim.Esimin ameliyat olması gerek.Varikosel var
Hayirlisi olsun insaallah amin cumlemiz insaaallah. Sen hangi doktora gidiyorsunAnladım, Umarım en kısa sürede kavuşursun bebeğine
Abdullah Tok'a gidiyorumHayirlisi olsun insaallah amin cumlemiz insaaallah. Sen hangi doktora gidiyorsun
Nasıl memnun musunAbdullah Tok'a gidiyorum
Ben memnunum ilgili, güler yüzlü. Öyle suratsız biri değil. Bu süreçte en çok morale ihtiyacın oluyor çünküNasıl memnun musun
Murat beye hiç gittin miBen memnunum ilgili, güler yüzlü. Öyle suratsız biri değil. Bu süreçte en çok morale ihtiyacın oluyor çünkü
Murat hocanın özel muayenehanesi var, hastanede özel randevu almıyor. O yüzden gitmedim, muayenehane çarşı tarafında bana uzak kalıyor. İyi yorumları duydum hakkında amaMurat beye hiç gittin mi
Artık tip fakültesinde tup bebek bölümünde çalışmıyor mu?Murat hocanın özel muayenehanesi var, hastanede özel randevu almıyor. O yüzden gitmedim, muayenehane çarşı tarafında bana uzak kalıyor. İyi yorumları duydum hakkında ama
Muayenesi dışarda, transfer vb şeyleri hastanede yapıyor amaArtık tip fakültesinde tup bebek bölümünde çalışmıyor mu?
Eşiyle beraber açtığı muayenehaneyi diyorsun galiba.
AnladimMuayenesi dışarda, transfer vb şeyleri hastanede yapıyor ama
Peki Marasta kadın doğum olarak hangi doktoru onerirsin onerdigin bir doktor var miAnladim
Ben Marasta doğru düzgün bir doktor bulamiyorumMuayenesi dışarda, transfer vb şeyleri hastanede yapıyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?