Kahramanmaraş ve Uni hakkinda bilgisi olan?

ffiona

shut the F*** up bitchezz!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2015
20
12
28
Merhabalar hanimlar
Kuzenim maraş tarih iö yu kazandi. Sehir hakkinda bilgisi olan var mi? yani ikinci ogretim okumak kuzenim icin o sehirde zor olur mu? ailesi bu ozgecan olsun adanada yasanan olaylar olsun ikinci ogretim oldugu icin gondermek istemiyor ama biz de kararsiz kaldik kuzenle suan o da kararsiz cok fazla.. maraş hakkinda ve universitesi hakkinda bilgisi olanlar ozellikle yardim ederse sevinirim simdiden tesekkurler :)

benim bir erkek akadaşım 2007 de bilg mühendisliği kazanmıştı gitti, yapamadı, uyum sağlayamadı yarı dönemde geri geldi

İö bir yerde yararlı bir yerde zararlıdır. Kişiye göre değişir.. Gündüz gezmeyi seviyorsa, yada çalışıyorsa, büyük bir nimet. Ama gece çıkmaya korkuyorsa, daha temkinli olmalı. ve üniyi kazanmış, allaj aşkına gönderilmeyecek mi? Tercihini ona göre yapmalıydı iö hakkında şüpheliyse. Gitmezse, seneye sınavda dip puanı da kırılır. Bölümünü seviyorsa ve kendinden ders anlamında eminde gitsin. Aile baskısıyla okutmayacak mısınız kızı

İö bir yerde yararlı bir yerde zararlıdır. Kişiye göre değişir.. Gündüz gezmeyi seviyorsa, yada çalışıyorsa, büyük bir nimet. Ama gece çıkmaya korkuyorsa, daha temkinli olmalı. ve üniyi kazanmış, allaj aşkına gönderilmeyecek mi? Tercihini ona göre yapmalıydı iö hakkında şüpheliyse. Gitmezse, seneye sınavda dip puanı da kırılır. Bölümünü seviyorsa ve kendinden ders anlamında eminde gitsin. Aile baskısıyla okutmayacak mısınız kızı
Şoyle bir sey var kendisi zaten direk seneye birakmisti istedigi bolum farkliydi ama tarihe de olumluydu sadece bu sene hic gelemeyecek yerleri yazdim dedi akillim.. tabiki bu da bir tehlike siralamasi 30 bin dusen bir yer yani asla gelmez dedi ama geldi onun hatasiydi tercih yapmamaliydi seneye birakiyosa ama yapti iste oyle bir hata.. ailesi cok uzak ve io olmasina hic hazirlanmadi bir de o sekilde kazandigi icin seneye birak dedi io bir de diye.. kuzenimin dusuncesizligi fazla evet ama simdi yeniden calisip daha iyi bolumler icin ugrascam diyor daha yakin ve ic anadolu karadeniz tarafi icin.. fikrimiz bu yonde degisti.. ben de ikinci ogretim hukuk okuyorum benim icin iyi yonleri fazla sanirim :)

Şoyle bir sey var kendisi zaten direk seneye birakmisti istedigi bolum farkliydi ama tarihe de olumluydu sadece bu sene hic gelemeyecek yerleri yazdim dedi akillim.. tabiki bu da bir tehlike siralamasi 30 bin dusen bir yer yani asla gelmez dedi ama geldi onun hatasiydi tercih yapmamaliydi seneye birakiyosa ama yapti iste oyle bir hata.. ailesi cok uzak ve io olmasina hic hazirlanmadi bir de o sekilde kazandigi icin seneye birak dedi io bir de diye.. kuzenimin dusuncesizligi fazla evet ama simdi yeniden calisip daha iyi bolumler icin ugrascam diyor daha yakin ve ic anadolu karadeniz tarafi icin.. fikrimiz bu yonde degisti.. ben de ikinci ogretim hukuk okuyorum benim icin iyi yonleri fazla sanirim :)

Ailesi okumasına engel olmayacaksa, o da iyice derslerine asılıp istediği yerlerde istediği bölümleri kazanacak gücü kendinde görüyorsa, mezuna kalsın bence.. Bikaç soru daha fazla çözerek diploma notumu telafi edebilir.. İsterse, motive olursa kazanabilir istediklerini.. Ama üniyi bi gezin şehri bence, bi araştırsın bölümü, belki severse ısınırsa şartlara gider okur.. İyi düşünüp iyi tartmalı

hem tarih hem ikici öğretim tenezzül edipte okumam ben olsam güvenliğinden öte bölüm bence sıkıntı değmez

hem tarih hem ikici öğretim tenezzül edipte okumam ben olsam güvenliğinden öte bölüm bence sıkıntı değmez
Evet yani zaten ataması düsuk bir bolum.. hic calismadi bu yil ve calismadan bi yer gelebildi en azindan.. bu yil duzenli calisirsa daha iyi yerler icin sans elde edecek o da farketti sonradan.. iste hatasi tercih yapmasi diploma puani yarilandi ama arkadasin da dedigi gibi guzel bir calismayla puani kapatabilir 4 5 soruyla umarim..

X