- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
Doğru diyosun bakalım zaman gistericek şuan hiçbirşey acimi hafifletmiyo. Ama iyi şeyler duymak da biraz moral oluyo tabi. İnşallah barisiriz..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim senin son durum nasıl
aynen ben de böyleydim canım 3 ay önce 2 yıllık ilişkim bitti soğudum içimden birşey yapmak gelmiyor diyerek ayrıldı benden. arkadasım benim üzüntüme dayanamayıp buluşmuş sevgilimle benden habersiz. ona da demiş ben 2 ay sonra staja gidicem 5-6 ay staj yapıcam ben gelicem o gidicek demiş 1 yıl görüsemicez demiş. uzaktan ilişki yürütemiyo o demiş. yine aynı şeyleri yaşıcaz barışsak 2 ay sonra ayrılcaz demiş. ben içimde bazı şeyleri aştım olsun istemiyorum demiş. döner mi acaba birgün bilemiyorum. bu 3 ay içerisinde bulustuk birkaç kez konuştuk ama kararı değişmiyor. bana da demişti şimdilik en azından sorun kaldırcak halim yok ama 1-2yıl sonra ne olur bilemem demişti. herşey nasip demişti olası varsa eğer olur dedi. zamana ve kadere bırakmıs durumda. onun da inancı gitmiş. evlilik zamanlarına gelemiceğimizi düşünüyor.Seviyorum kendimi ondan başkasıyla dusunemiyrm ayni şekilde onu da. Düşünmeden hareket ettim çoğu zaman ama her kadın boyle değil mi sinirlenince ağzına geleni söyler sonra pişman olur. Erkekler çok rahat olduğu için sıkılır bizden genelde. Ama bu bizde birkaç kez tekrar etti ben ne kadar cabaladiysam hep birşeyler ters gitti ustumuzde çok da nazar vardı zaten. Uç haftada sürekli yazıp bunaltmadim sadece hissettiklerimi dusuncelerimi yazıp yolladim bekliyrm onu hic rahatsız etmiyrm. Ama hala beni düşünüyo mu seviyo mu bilmiyorum iste cok korkuyrm kopucaz diye. Mumkunu yok ben kendime gelemem öyle bisey olursa hastanelik falan olurum. Seviyosa döner biliyrm ama bu sure bana çok uzun geliyo beklemeye gücüm kalmado
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ama bu devirde millet birbirine 2 ay katlanamıyor. 1 yıl uzun bir zaman ama çok şey paylaşmışsan değerlidir. her günün her anın birlikte geçmişse güzel gnler görmüşsen 1 yıl çöpe atılcak bir zaman değil diye düşünüyorum. benim de 2 yıllık ilişkim bitti 3 ay önce. bende çok üzüldüm daha yeni yeni toparlanıyorum .daha ilişki bir yıllık
çocukça konuşmalarımdan bıktırdım diye bıktığını kendi ağzınla söylemişsin
ayrıca seni olduğun gibi sevmiyorsa niye değişmeye çalışıyorsun,kendinden ödün veriyorsun?
sosyal medya da benimle ilgili şeyler paylaşıyor demişsin yazdıklarına baktımda senin ilgiliden geç baya aranıyor arkadaş yeni aşklara yelken açma derdinde
tamam konuşmayalım demişsin üç haftadır tık yok çocukta bide hala seni seviyorum diye iyice küçültmüşsün kendini onun gözünde.
Bide 1 yıllık ilişki için kahrolmak nedir ya
Valla açıklasın bana biri nasıl oluyor o işler ben mi duygusuzum siz mi duygu volkanlarında yüzüyorsunuz nasıl oluyo o işler?
haklısın zaman bakımından çok önemli ama karşımdaki kişi üç hafta beni aramıcak sormicak karekterime kusur bulacak bende ardından üzülücem,niye ben onunla üzülmek için mi beraberim beni üzen insanı ben seve seve silerim hayatımdan.canım ama bu devirde millet birbirine 2 ay katlanamıyor. 1 yıl uzun bir zaman ama çok şey paylaşmışsan değerlidir. her günün her anın birlikte geçmişse güzel gnler görmüşsen 1 yıl çöpe atılcak bir zaman değil diye düşünüyorum. benim de 2 yıllık ilişkim bitti 3 ay önce. bende çok üzüldüm daha yeni yeni toparlanıyorum .
canım ama bu devirde millet birbirine 2 ay katlanamıyor. 1 yıl uzun bir zaman ama çok şey paylaşmışsan değerlidir. her günün her anın birlikte geçmişse güzel gnler görmüşsen 1 yıl çöpe atılcak bir zaman değil diye düşünüyorum. benim de 2 yıllık ilişkim bitti 3 ay önce. bende çok üzüldüm daha yeni yeni todaha ilişki bir yıllık
çocukça konuşmalarımdan bıktırdım diye bıktığını kendi ağzınla söylemişsin
ayrıca seni olduğun gibi sevmiyorsa niye değişmeye çalışıyorsun,kendinden ödün veriyorsun?
sosyal medya da benimle ilgili şeyler paylaşıyor demişsin yazdıklarına baktımda senin ilgiliden geç baya aranıyor arkadaş yeni aşklara yelken açma derdinde
tamam konuşmayalım demişsin üç haftadır tık yok çocukta bide hala seni seviyorum diye iyice küçültmüşsün kendini onun gözünde.
Bide 1 yıllık ilişki için kahrolmak nedir ya
Valla açıklasın bana biri nasıl oluyor o işler ben mi duygusuzum siz mi duygu volkanlarında yüzüyorsunuz nasıl oluyo o işler?
doğru haklısın ben de böyle düşünüyorum artık :)haklısın zaman bakımından çok önemli ama karşımdaki kişi üç hafta beni aramıcak sormicak karekterime kusur bulacak bende ardından üzülücem,niye ben onunla üzülmek için mi beraberim beni üzen insanı ben seve seve silerim hayatımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?