• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahroluyorum

elftt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
464
36
73
İstanbul
Yeter artik yeter!!televizyonu aciyorum cocuklara,hayvanlara iskence haberleri.faceye giriyorum yine ayni!!!bir haber okuyorum tum gun etkisinden cikamiyorim.masumlardan ne istiyorlar nasil bir sapikliktir bu bilmiyorum.en canimi acitan cocuk katillerinin bizlerin verdigi vergiyle icerde beslenmesi...hayvanlar konusuna hic girmiyorum bile hayvana eziyet etmek suc bile degil!!!

Artik ne haberlerde ki basliklara ne de burda ki bahsettiginiz konularla ilgili basliklara bakamaz oldum, hayvan hakkinin olmamasi zaten sinirden delirdigim bir konu, ayrica cocuklarla ilgili o haberler, yemin ediyorum yuregim kaldirmiyor...
Her zaman vicdanli insanlarla karsilasiriz umarim, bunu butun insanlar, cocuklar, ve hayvanlar icin diliyorum...:43::43::43:

Bu benideçok üzüyo inan eşim sürekli kızıyo izleme diye(panikatak var bende)
Şu karstaki Mert vakası kahretti beni yaşı benzemesin oğlumla yaşıt bi de sinirdem ellerimi sıktım dişlerimi sıktım..
Bide adam ifade vermiş okudum delirdim..

Çocuğa arabasının önünde resimlerini çektirmiş
yok ön koltukdan arka koltuğa alıp tecavüz etmiş sonra iple boğmuş çocuk çırpınırken ip kopmuş tekrar boğmuşş Allah kahretsinn
Bir de buna polis para vermiş erzuruma kaçırmış Allahın cezasını
Bi de besliyolar ya inş gebertirler içerde:43:

Son düzenleme:
bende kahroluyorum hele ki hayvanlara yapılan eziyetden şiddetden çok üzülüyorum inşallah kıyamet tez zamanda koparda tüm pislikler geberir

Son bir kaç gündür gelen çocuk haberleri benide aşırı derecede üzdü :14: Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasınnn. . Düşünmesi bile gözlerimi yaşartıyor

rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...

Hayvana eziyetin iskencenin bir sonraki adimi insandir.zoofilinin bir adim sonrasi pedofilidir.hayvan haklari dedigimizde bazen insanlar o kadar yardima muhtac insan varken diyerek tepki gosterirler.isin asli oyle degil aslinda...bu konuda herkes duyarli olsa keske ilerde kimsenin cani yanmasa.

Back
X