Kahroluyorum

Ya canim ya bunu dert etme dicemde sana simdi olmicak ,tovbe ya sen vekilim sensin Allahim beni temize cikar diye durmadan dua et..hasta ruhlu bir annesi var demekki ..esin bilmiyorsa bu konuyu eger olirda bir gun yaninda acarsa sana bu konuyu hic daha once konusmamis gibi yap kaynananla ..ilk kez duyuuorum anne bunlari neler diyorsun de sen boyle herkes bitti simdi sira bize mi geldi de..politik ol.okafandaki sorununu geri at .millet ölüyor br sehitler veriyoruz milletin ne sorunlari var de simdi bununla ugrasicam de kafana ..hatta kayinvalide..fazla kahrolma canim kardesim Allaha havale et .hic diyologa girme gul gec ..sen esinle mutlu olmaya bak..

O kadar uzun ki aslinda sorun. size kisacasi soyle diyim kaynanamin bana attigi bir iftira.Bunu ne kendi aileme anlatabiliyorum ne cevreme.kaynanamin dedigine gore ben ogluyla arasi acilsin diye ona buyu yapmisim .ya nasil anlatcagimi bilemiorum O kadar uzun bir surec ki bu konu artik nefes alamaz duruma geldim.kendimi artik nasil savunacagimi sasirdim hic birseye inanmiyor.nerden ogrendiysen oraya gidelim bende kulaklarimla naptigimi biliyim diyorum ama goturmuyor.esim hep benim yanimda hep destekcim.cunku biz evlenmeden oncede annesi hep cevresinin ona buyu yaptikalrini kendi kaynanasinin onu esinden ayirmak icin buyu yaptigini yengesinin yine ona buyu yapip hasta ettigini falan diyomus onceden.simdide bu durum bana cevrildi.bu seferde cevresine benim ona yemeklerin icine biseyler koyup ona buyu yaptigimi ve bu yzden oglunun artik eskisi gibi onla ilgilenmedigini benim onlarin arasini actigimi kim varsa etrafinda anlatiyormus.bu durumun kisa ozeti. o kadar cok seyler donuyoki bu konuda artik iyice psikolojim bozuldu.

Anliyabiliyorum.
Catlak bi kv ve bitmyen dengesizlikleri.
Benim boyle bi yasantim olsa en cok istiycegim sey esimin bana destrk cikmasi.
Ve..
Esinizde size destek cikiyormus zten.
Bence bu en guzel sey.
Bu kafi degilmidir?

Ve ya esine ac bu konuyu annesini kontrol altina alsinlar belki bir ilac ve doktorla yani cozum cok.Allah kahrolcak seyler vermesin .sen sakin ol yeter ki genis bak dunyaya bu dert degil elbette iftara cok kotu bisey Allah kimsenin basina vermesin ama durum boyle yani .umarim anlatmak istedigimi anlatabilmisimdir..

Denedik tabi esim onu kac kere goturmeyi denedi ama sorun psikyatride degil sorun esinde diyo bende dayanamamistim hatta eger bu kadar eminsen neden benide o gittigin hocaya goturmuyosan yalancinin tekisin sen delirmissin demistim.ben kendimden eminim sende eminsen gotur diyorum ama buyu yapan kisi tabi yapmam der diyo onun bu davranislari beni icten ice yiyor ne kadar takmak istemesemde takiyorum ve benimde psikolojim bozulmaya basladi.esimi bu kadar sevmezsem herhlde hayatta katlanamazdim bu duruma

O kadar uzun ki aslinda sorun. size kisacasi soyle diyim kaynanamin bana attigi bir iftira.Bunu ne kendi aileme anlatabiliyorum ne cevreme.kaynanamin dedigine gore ben ogluyla arasi acilsin diye ona buyu yapmisim .ya nasil anlatcagimi bilemiorum O kadar uzun bir surec ki bu konu artik nefes alamaz duruma geldim.kendimi artik nasil savunacagimi sasirdim hic birseye inanmiyor.nerden ogrendiysen oraya gidelim bende kulaklarimla naptigimi biliyim diyorum ama goturmuyor.esim hep benim yanimda hep destekcim.cunku biz evlenmeden oncede annesi hep cevresinin ona buyu yaptikalrini kendi kaynanasinin onu esinden ayirmak icin buyu yaptigini yengesinin yine ona buyu yapip hasta ettigini falan diyomus onceden.simdide bu durum bana cevrildi.bu seferde cevresine benim ona yemeklerin icine biseyler koyup ona buyu yaptigimi ve bu yzden oglunun artik eskisi gibi onla ilgilenmedigini benim onlarin arasini actigimi kim varsa etrafinda anlatiyormus.bu durumun kisa ozeti. o kadar cok seyler donuyoki bu konuda artik iyice psikolojim bozuldu.

Okurken benim içim şişti valla. Allah size sabır versin, yardımcınız olsun.

Icim sise sise patlicak artik takmayin diyosunuz kizlar ama ya keske bir kadini gorseniz dediklerini duysaniz yaptiklarini gorseniz .oyle kotu laflar kullaniyor ki ya kendimi zor tutuyorum. Esim cok tartisiyo bu konuda annesiyle oyle boyle degil baya sert tartisiyo oda tamam oglum tamam sakin ol sen eskiden boyle degildin evlendiginden beri bana karsi gelmeye basladin diyo yine deliriyorum.yani her kotu davranisin altinda ben varim saniyor.esim rahatsizlandiginda tabi rahatsizlanir ona o yemekleri yedirio tabi oglum hastalancak diyor.esimin bi aralar
artik sıkintidan sacinin bir bolgesi sackiran oldu ve dokuldu onu bile bana yordu kaynanam.ama bana birsey olsa ben allahimdan bulmus oluyorum ona gore. Yani kucuk bir dert saniyorsunuz ama bu bizim hayatimizi cok etkiliyor.ozellikle esimi cok etkilio bu olaylar

Back
X