• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahvaltı hazırlamak konusunda yardım istiyorum

haşlanmış patatesi ufak ufak doğrayın,hafif yağda ısıtın,içine 2 yumurta kırın,harika oluyor:ssz:

1-2 kaşık kıyma+çok az sarımsak rendesi+biber salçası birlikte pişirilip içine 1 yumurta kırdınmı al sana sucuk :)

2 soğanı ince ince kıyın,kavurun,içine yumurta kırıp pişirin,son 2 senedir keşfettiğim kahvaltılıklar ,tavsiye ederim:ssz:

Teşekkur ederim deneyecegim bazilarini ))

haşlanmış patatesi ufak ufak doğrayın,hafif yağda ısıtın,içine 2 yumurta kırın,harika oluyor:ssz:

1-2 kaşık kıyma+çok az sarımsak rendesi+biber salçası birlikte pişirilip içine 1 yumurta kırdınmı al sana sucuk :)

2 soğanı ince ince kıyın,kavurun,içine yumurta kırıp pişirin,son 2 senedir keşfettiğim kahvaltılıklar ,tavsiye ederim:ssz:

Teşekkur ederim deneyecegim bazilarini ))

Evet cok hosuma gitti sizinle tartismak...

Hanimefendi uzatan ve saldiran ben degildim

Uzerine basa basa yok 5 yillik ev hanimi yok soyle yok boyle diye yargilamaya hakkiniz yok...

Nereye konu acacagimi dahi soylediniz...

Tebrik ediyorum sak sak sakkk

Aferin...bu tutumunuz yuzunden beni boyle sinirlendirdiniz...

Aaa afedersiniz forumu sizin kadar iyi bilmiyorum
Sabah aksam kocamla ilgili konular acmiyorum cunku...bidahakine yemek bolumune acarim ozur bidaha olmaz...

Siz sabah erken kalkın bence :52: Güzel bir sofra kurun, mis gibi çay ohh..Ha ben bazı konularda da pratiğimdir, özel mesajla tatlı konularında soru sorabilirsiniz.Nacizane yardımcı olmaya çalışırım.Bence gece falan hazırlamayın sofranızı sabah erken en güzeli..Ha bir de bu ara kahvaltıda salçalı sosis favorim oldu hem kolay hem leziz..Tavsiye ederim.

Mikrodalganız varsa akşamdan yaptıklarınızı(börek,gözleme vs.) ısıtarak vakitten tasarruf edebilirsiniz...

zaten gece hazirlama vakti gecti...

Tatli konularinda pek iyi degilim...
Kusura bakmayin!

Sizden seve seve yardim alirim,cok sagolun...

mikrodalga bilerek almadim zararli diye
Ztn esim sabah ilk pistiginde seviyor diye
Sabahtan yapacagim.
Yoksa aksam yemeginden sonra hazir eder
Sabah ta isitirdim...ama oyle sevmiyor.

tesekkurler onerileriniz icin...

Evet cok hosuma gitti sizinle tartismak...

Hanimefendi uzatan ve saldiran ben degildim

Uzerine basa basa yok 5 yillik ev hanimi yok soyle yok boyle diye yargilamaya hakkiniz yok...

Nereye konu acacagimi dahi soylediniz...

Tebrik ediyorum sak sak sakkk

Aferin...bu tutumunuz yuzunden beni boyle sinirlendirdiniz...

Aaa afedersiniz forumu sizin kadar iyi bilmiyorum
Sabah aksam kocamla ilgili konular acmiyorum cunku...bidahakine yemek bolumune acarim ozur bidaha olmaz...

siz haddinizi cok fazla astiniz
esi ve esinin ailesi bölümüne tarhana corbasimi soracagim
tabiki esimle olan sorunlarimi anlatacagim
bunu sizin böyle dile getirmeniz cok basitce bir davranis
hemde cok basit bir davranis

Mikrodalgayı eşim çok istiyor fakat ben karşı çıkıyorum..Zararlı diyor çoğu yerde..Peki siz memnun musunuz?

Bence alın derim.Aşırı kullanmam ama dolaptan çıkardığım yiyecekleri ısıtmakta ve et çözdürme de çok kullanıyorum..Çok işe yarıyor..Çok memnunum ama işte bende bazen kullanırken tereddüt ediyorum açıkçası...

Bence alın derim.Aşırı kullanmam ama dolaptan çıkardığım yiyecekleri ısıtmakta ve et çözdürme de çok kullanıyorum..Çok işe yarıyor..Çok memnunum ama işte bende bazen kullanırken tereddüt ediyorum açıkçası...

Hööff..Ben de çok kararsızım ama çocuk olduktan sonra insan daha pratik olmak zorunda.Sırf bu yüzden düşünüyorum.Dediğim gibi zararlı diye de güvenemiyorum.Cevabınız için teşekkür ederim.:34:

Hööff..Ben de çok kararsızım ama çocuk olduktan sonra insan daha pratik olmak zorunda.Sırf bu yüzden düşünüyorum.Dediğim gibi zararlı diye de güvenemiyorum.Cevabınız için teşekkür ederim.:34:

İşte bazıları zararlı diyor bazıları zararsız bizlerinde kafasını karıştırıyorlar...

Ne demek rica ederim...:34:

Milfoy hamurunu yağsız tavada kizartabilirsin. 5 dakika sürmüyor ve hem börek hem de gözleme gibi oluyor.

Yanına da peynir, zeytin, domates. Mis gibi kahvaltı iste.

Sabahın köründe de kalkmak zorunda kalmazsin. Cok pratik ve lezzetli.

başardim...5 30 da kalkip boregimi sarip firina attim,patatesli omlet yaptim,kahvaltiliklari masaya serdim.

Cayim da tamam...
Demekki zaman yetmez diye bosuna endişelenmisim ))))))))))

forumda bu konu icin cok topik var canim..
5 senelik evlisiniz ve ev hanimisiniz
yardim istemeniz ilginc geldi..

arkadaş daha pratik ne hazırlayabilirim diye soruyor yoksa eminim oda biliyodur kahvaltı hazırlamayı
sen neden her yerde insanları yargılayan saçma sapan yorumlar yapıyosunuz
ruhsal dengen iyi değil herhalde
dün de bi arkadaş çocuk bakmak zor demiş ona saçmalamışsın

Hanımefendi
Herkes herşeyi sizin gibi göremez sizin gibi yapamaz. Bende 3 yıllık evliyim ama hala her fırına ya da düdüklüye bir şey attığımda anneme kaç dakikada pişiyordu diye soruyorum. Hayır anlamadığım bazen bende bir konu okuyorum bazen saçma geliyor bazen komik bazen buda dert mi diyorum bazen kızıyorum ama hepsini içimden yapıyorum birşey sormuş eleştirmek niye onun kadınlığını yargılamak bize mi düştü?

Bazı insanların burda egosunu tatmin ettiğini düşünüyorum..

kesinlikle katılıyorum bahsi geçen arkadaş yani konu kendisine ilginç gelen arkadaş bu forumda resmen egosunu tatmin ediyor dünde bi arkadaş çocuk bakmak zor falan diye konu açmış bu arkadaşta saymış annesi kendi doğumuna gelmiş de herşeyi kendisi yapmış falan onun göreviymişmiş de yazdıklarının tek satırına inanmadım terbiyesizlik başka bişey değil kınıyorum.......
insanları yargılamaya çok meraklı hatun
:52:

Back
X