Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuru kabak neymişOlabilemez kuru kabak haşladım onu pişirmek niyetindeyim![]()
Herkese çiçek dağıtmışsın, kesin sen birincisin diyeAhhhhh, sırtımda bir hançer.. Hemde yarı bursalı kütüğüne aldirdigim brütüsten![]()
Tabi bir elimde tavuğum diğer elimde horozum bende burda olmalıyımSen yumurtacilar kralı tabi ki gel![]()
Pattisliye oy vermiş gibi gördüm yanlismi bakmışımNiye 9 diyet mi bozuyormuş![]()
Kim diyor onu kuru iftiraHerkese çiçek dağıtmışsın, kesin sen birincisin diye![]()
Baktım evet pattisliye vermişPattisliye oy vermiş gibi gördüm yanlismi bakmışım![]()
Kabakları yemeklik kuruttum yazdan şimcik nohutlu bulgurlu şöyle mis gibi yemeğini yapıp yoğurtla yicemIKuru kabak neymiş
Çiçek değilHerkese çiçek dağıtmışsın, kesin sen birincisin diye![]()
Sucuk var tabi ki bozuyorNiye 9 diyet mi bozuyormuş![]()
Nınık sen kacıncısın
Bunu hic düşünmemiştim benHerkese çiçek dağıtmışsın, kesin sen birincisin diye![]()
Söylemek yasakNınık sen kacıncısın![]()
İlk gün mü bensiz miKabakları yemeklik kuruttum yazdan şimcik nohutlu bulgurlu şöyle mis gibi yemeğini yapıp yoğurtla yicemağzım sulandı diyetin ilk günü beni böyle yerlere niden etiketliyorsun açım
![]()
![]()
Yaw ben verdım bıleSöylemek yasaksen önce oyunu ver fisildayayim sonra
![]()
Ay inşallah.Bir sonrakine gel
Bim çıkar gelirmiş nana ya 100 lira çekle
Bir sonrakinden sende pose
![]()
onun doğalını nirden bulalım bizi Kayseri’ye yollama şimdiKaratayda yenir bozmaz![]()