Vala çok istiyorum mesela hep kıskanç kötü diye bahsederler ya merak ediyorum kaynım abim gibidir evlenip mutlu olsun çok istiyorum bana elti getirsin istiyorum inşallah iyisine denk geliriz
Bende 3 tane var,2 tanesi olmasa da olur,aramız iyi ama,1 tanesi benim için dünyanın en iyi insanlarından biri ,çok çok seviyorum,o da beni sever. Sana da inşallah iyi bir elti denk gelir
Günahları boynuna ama bende öyle düşünüyorum .
Bize burdan da ekmek çıkmadı abla ben araştırmalarımi tamamlayayim seni de bilgilendireceğim mutlaka kıyamam aç açina dolanıyoruz sabahtan beri topikten topige olacak iş değil bu
He valla, oy istemeye gelince oy ver kukrim, oy ver mune Azıcık tadalım diyoruz, ne kıymetli yumurtaları varmış, hamur işi topiği bulalım üstüne tatlı ikram edilenlerden olsun
He valla, oy istemeye gelince oy ver kukrim, oy ver mune Azıcık tadalım diyoruz, ne kıymetli yumurtaları varmış, hamur işi topiği bulalım üstüne tatlı ikram edilenlerden olsun
Bende 3 tane var,2 tanesi olmasa da olur,aramız iyi ama,1 tanesi benim için dünyanın en iyi insanlarından biri ,çok çok seviyorum,o da beni sever. Sana da inşallah iyi bir elti denk gelir