- 24 Haziran 2015
- 40.222
- 155.421
- 798
Gızzz sana noluyo zatın aldın başını gidiyon sultan falan dinlemeyip dalacam şimdi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gızzz sana noluyo zatın aldın başını gidiyon sultan falan dinlemeyip dalacam şimdi![]()
Şaka yaptimmmmmmmDaha şimdi fıstık dedim ,Brutus![]()
Ama hangi ayyyy92 dogumlu 28![]()
Ahh kınalı kuzum bee ,sende mi benden küçük muydun92 dogumlu 28![]()
Asgari ücret altında olursa kabul etme sakınSırf yönetim organizasyonumu beğendi diye bunlarkazen abi ile telefonda konuştuk 1 kasıma birşeyler yapacağız , planlarım var çok beğendi galiba benimle devam edecekler
![]()
HaziranAma hangi ayyyy![]()
Bana abla,teyze demezsen olabilirE bu kk hayati çekilmez tabi
Beni napsak ya onur konuğu olarak konularin başına etiket falan yapabiliyozmu acaba kazene sormam lazım![]()
ÖyleymişimAhh kınalı kuzum bee ,sende mi benden küçük muydun![]()
Oyyyy görün görün has üye bu hassss, dur yarın senin bilinci olduğunu tüm kk ya bildiririm ben, kazen abiden bildirim isterim kırmıyor beniBeni örnek gosterebilirsin nana editör ablacım![]()
1 Kasım'da yarışma sende o zamanSırf yönetim organizasyonumu beğendi diye bunlarkazen abi ile telefonda konuştuk 1 kasıma birşeyler yapacağız , planlarım var çok beğendi galiba benimle devam edecekler
![]()
Senin için kara listede diyolllaaaAnaaaaaa burdadaaaa ismim yer aliyo![]()
Tamam O zaman olurŞaka yaptimmmmmmm![]()
Bebelere balonnnnnAhh kınalı kuzum bee ,sende mi benden küçük muydun![]()
Teşekür ederimOyyyy görün görün has üye bu hassss, dur yarın senin bilinci olduğunu tüm kk ya bildiririm ben, kazen abiden bildirim isterim kırmıyor beni![]()
Noluyo yaa kollarını kaldıran emoji anladı senTamam O zaman olur![]()
Heee sorma oyle diyolaaa ama pekte inanma.sen.diyenlereSenin için kara listede diyolllaaa![]()
İşin olunca konuyu nanaya kilitle gitÇok rahatladım![]()
Balon mu dagitiyorsun alirim bi taneBebelere balonnnnn![]()