- 8 Aralık 2011
- 45.929
- 167.951
- 798
şimdide yumurta borsacılığı mı yapıyorsun0.85 kuruş tanesi1 liraya çıkarmaya çalışıyorlar
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdide yumurta borsacılığı mı yapıyorsun0.85 kuruş tanesi1 liraya çıkarmaya çalışıyorlar
![]()
Genetigini araştırmak lazımMevcut bir tane geçimsiz var ikincisinin ayni çıkma olasiligini ogrenebilirmiyim,bdv istatistiklerine göre![]()
Bende yok yok , editörlük, borsa, kuyu kazma herşey herşey varşimdide yumurta borsacılığı mı yapıyorsun![]()
Al birini vur ötekineMevcut bir tane geçimsiz var ikincisinin ayni çıkma olasiligini ogrenebilirmiyim,bdv istatistiklerine göre![]()
Boşa harcanıyorsun buralarda o zamanBende yok yok , editörlük, borsa, kuyu kazma herşey herşey var![]()
Benimkine de vurabilir hem çok iri benimki yararı olurAl birini vur ötekine![]()
En güzeli kendi haline bırakmakBenimkine de vurabilir hem çok iri benimki yararı olur![]()
Mevcut bir tane geçimsiz var ikincisinin ayni çıkma olasiligini ogrenebilirmiyim,bdv istatistiklerine göre![]()
Bilmem inşallah tokatliyordurEn güzeli kendi haline bırakmaköyle olunca kendini tokatlamaya başlıyor
![]()
bir gece suda beklet daha etkili olurBilmem inşallah tokatliyordur![]()
Oy vermedikten sonra neydim 30 olmuş 300 olmuşValla bdv de bu kadar ziyaretçi yoktur bildirim gitikten sonra 30 un altina düşmedi![]()
Genetigini araştırmak lazım![]()
Al birini vur ötekine![]()
Tanışmadan sevdirdiniz bana elticigimiOn yüz milyonGelen gideni aratır deyollar orda bilmem anlatabildim mi
![]()
Yaklaşık 2 yıldır gelip gitmiyoruz kendi kendini koysun suyabir gece suda beklet daha etkili olur![]()
Sen benim eltim ola bilirmisinYaklaşık 2 yıldır gelip gitmiyoruz kendi kendini koysun suya![]()