Kahvaltı ile bekaret

zuli53

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2007
701
15
643
40
Gümüşhane
Yiyeceklerle seks arasında kurulan çok sayıda bağlantıya bir yenisi eklendi.
sexhv7.jpg

w287.png

Japon araştırmacılar, sabah kahvaltısı yapmayan gençlerin bekáretlerini daha erken yaşlarda kaybettiklerini keşfettiler.

Genç yaşlarda kahvaltı yapmayan üç bin kişi arasında yapılan araştırmada, bekáretlerini kaybettikleri ortalama yaş 17.5 çıktı. Japonya genelinde ilk cinsel deneyim ortalaması ise 19.4 olarak biliniyordu.

Japonya Sağlık Bakanlığı’nın desteklediği araştırmanın amacı, istenmeyen hamilelikleri önlemenin yollarını bulmak. Araştırmada, istikrarlı bir ev hayatının erken yaşta seksten uzak tuttuğu sonucuna varıldı.

Araştırmayı yapan Japonya Aile Planlama Derneği’nin başkanı Kunio Kitamura, "Anne ve babalarından memnun olmayan, evlerinde kahvaltı hazırlanmayan gençler hayal kırıklıklarını bastırmanın bir yolu olarak sekse yöneliyorlar" dedi.

yazık ki çok yazık .cinsellik bu kadar basitleştirilmemeli. her şey gibi cinsellikte zamanında ve yerinde yaşanırsa güzel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ne alaka-tatlicadiarzu-ben sabahları kahvaltı yapmıyorumdelikafadulden

Japon araştırmacılar, sabah kahvaltısı yapmayan gençlerin bekáretlerini daha erken yaşlarda kaybettiklerini keşfettiler.

ya arkadaşlar japonlarda sex çok önemli..hatta internette toplu orgazm terapisi yapıyorlar..bide onlarda sex günleri varmış toplu halde nasıl bizde şenlik filan yapılıyor aynen öyle..o yüzden yok kahvaltı yapmayanlar erkenden kaybediyormuş bekaretini, ilişkiye girmezsen nasıl kaybediyosunki..

ben kahvaltımı yaparım düzenli olarak..yaş geldi dayandı.26 olduk artık.......:asigim:
artık yarından itibaren kahvaltı yapmacağım..a.s

Annecim mesajımı görüyorsundur umarım...:CüvCüv:
artık benım için kahvaltı cokacimcoooksofrası hazırlama......:dilcikar:
artıkın anladın sen onu....:asigim:

heyt be ne alaka ya:uhm:(böyle bir araştırmaya ancak böyle bir yorum yazılır.):roflol::roflol:

aha.. cok ilginc -tatlicadiarzu-
ben ilkokuldan liseye gelene kadar kaydirigubbakcemile2
kahvaltımı aksatmazdım cokacimcoook
ne zamnki kocişimle tanıstım :asigim:
onunla okula giderken daha cok zmn gecirmek için kahvaltı etmemeye basladım
ve de kaynastık..kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
dogru olabilir belkim

çok saçmaaa .ben sabah kahvaltı yapmıyorum.neyse soranlara söylemeyelim mazallah :))

evet ya......
aman dikkat bayanlar :utangac:
erkekler tarafından bayanlara yöneltilen klasik bir soru halını alabılır.

burcun ne ,:uhm:
hangi şarkılardan hoşlanıyorsun, :uhm:
ha bu arada sabahları kahvaltı yaparmısın.CADIARZU şakkıdı
gibi sorularla artık hemcinslerimiz muhatap olabilir.....:kahve:

ben bu bilimadamlarından şüphe duyuyorum, bence çok saçma, ilgi görmemek ayrı evde kahvaltı hazırlanmaması ayrı, nasıl bir mantıkla nasıl çıkıyor bu yorumlar şaşıyorum.

dam üstünde saksağan vur beline kazmayıkafamçokkarıştı

Bizde kahvaltı etmeden güne başlamak yasaktı Babam kahvaltı etmeden evden adım atmamıza bile izin vermezdi Adamın varmış bir bildiği demek ki

kızlar günde üç öğün sofra başında toplanabilmek o ailenin birlik içinde olduğunu gösterir. tüm fertlerin bir arada olup aynı anda aynı eylemi gerçekleştirdikleri tek an yemek anıdır. zaten okuldu işti şuydu buydu çağdaş aile kolay kolay yan yana gelemiyor. bu sebepledir ki sabah ilk öğünde dahi bu beraberliği çocuk kişi,bunun bir kopukluk olduğunu düşünür ve bunun sonucunda ilgi eksikliği hisseder. yani mantıkta bir hata yok. bağımsız hissetmeye ne kadar erken başlarsa o kadar erken kendi bildiğini okur.

ben salı çarşamba kahvaltı yapamıyorum genelde,çünkü sabahın köründe evden çıkmam gerekiyo.bazen akşam yemeğide yemiyorum.canım çekmiyo.vay be!gizliden bi sex potansiyeli mi varmış neymiş bendefisfisfis Allahım yaaa ne saçma bişiykaydirigubbakcemile3

Back
X