• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Bana da göndersene sevabına :KK53: :KK53: :KK53: geçen denemeye çalıştım fiyonktan başka herşeye benzedi
2 den sonra denemedim fırın tepsisine dizip pişirdim :KK49: :KK49:
gonderiyiimm :KK68: bende ilkinde yapamamıstım yufkayı kucultmusum baya ondan olmamıstı:KK48:

Yap canim ,yogurttan faylisi var mi :KK19: Afiyet sifa olsun :kk77: Bende cacik yapayim ,bulgurun yanina yakisir yav :KK53:
Bulgurun yanına yakışmaz mı hiç mercimek yemeğine de çok yakıştı herşeye yakışıyor mübarek sanırım evlendikten sonra evde tükettiğimiz en çok yoğurt ve süt :KK53:Sana da afiyet şifa olsun canımcım:KK68:

Tüm yarışmacı arkadaşların hazırladıkları harika görünüyor. Hepinizin ellerine sağlık ama benim hoşuma avokadolu tost ve çikolata soslu pankek şu an çok hoş göründü :)

Cok tesekkurler canim :KK19:

Pataesliye bayilirim zaten :rolleyes: Mutlaka deniycem canim :KK19:

Yufka Kasesinde Patates Sufle Ve Tarçınlı Yumurtalı Ekmekler -Kahvaltı Sofrası
ve
Kek Kalıbında Peynirli Börek ve Kahvaltı Sofrası'na oy verdim.
Yapanların ellerıne saglık harıka gorunuyorlar...

Ayy nasıl hamarat hatunlar var böyle, pankekler , simitler, börekler , gözlemeler ellerinize sağlık harika görünüyorlar :kk77::KK200:

Bulgurun yanına yakışmaz mı hiç mercimek yemeğine de çok yakıştı herşeye yakışıyor mübarek sanırım evlendikten sonra evde tükettiğimiz en çok yoğurt ve süt :KK53:Sana da afiyet şifa olsun canımcım:KK68:
Bileydim masaya bir kase de yoğurt koyardım,senden 1 oy alırdım.1 oy deme,o bile insanı mutlu ediyor:KK53:Sen kime verdin oyunu yoğurt güzeli:KK45:

Neyse en azından şimdiki sonuncu degilim:D
Buna şükür :D

:KK70::KK70: en mantıklısı
Akışına bırak Zelifmeciğim.. Sonuçta yenilgi değil, sıralama hatası deriz :KK53:
Ama mantıken zaten yenmek yada kaybetmek yok..
Sadece pro kart olayı var, o da istersen sanırım 50 Tl .. Yani onu verir alırsın.. Birde madalya farkı var, o da şimdi olmazsa, sonra olur.
Napalım yani.. Bizde emek harcadık.. Ama bazı şeyler nasiptir..:KK14:

Bileydim masaya bir kase de yoğurt koyardım,senden 1 oy alırdım.1 oy deme,o bile insanı mutlu ediyor:KK53:Sen kime verdin oyunu yoğurt güzeli:KK45:
Senin katıldığını hiç farketmedim canım ya bak insanlara değil yemeklere kaymış gözüm kıymalı su böreğine vermişim o ağzımı çok sulandırdı ya su böreğini çok severim de :oops: :KK70:Yoğurt olsaydı bazlamanın yanında şimdi farkettim o zaman farkederdim işte:pHepinizin emeğine sağlık çok güzel hepsi:KK16:

Hepinizin ellerine saglik hanimlar bende avakado tost ve peynirli zeytinli omlete verdim oylari ama bütün sofralar inanilmaz görünüyo :kk77::kk77:

Back
X