Koskoca yarışmada heyacani Kakao ve Ben
bacı ile ben götürüyoruz yine fark 1 e inmiş
Bu arada üçlü rakamları gormustum ama bu sefer ilk defa 130 lü sayıları gordum asıl başarı bu, kimse kutlamiyor. #dirennananais
Benim işim bitmez canım
Oooo ellerine sağlıkBende başlayacağım havalar bir düzelmiyorBu hafta olmazsa Nisan başı bende başlarım inşaallahKolay gelsin canım
Size ilginç gelebilir ama netle alakam sadece kk , aöf sayfam ve gerektiğinde yaptıgım araştırmalar ve dersler .. Başka hiç bir hesabım yok .. İstememde Zaten zamanımda yok bazan bunlar bile fazla geliyor
Benim işim bitmez canım
Oooo ellerine sağlıkBende başlayacağım havalar bir düzelmiyorBu hafta olmazsa Nisan başı bende başlarım inşaallahKolay gelsin canım
Benimki de on temizlik nevosum ,daha tam basladim sayilmaz Kisliklari ayikladim ,dolaptaki fazlaliklari falan ayikladim ,yuklugu duzenledim ...daha isim cok Kalirsam gaziyim
Allah kolaylik versin sana nevoscum ,mash sende pek hareketli ,caliskansin
Benimki de on temizlik nevosum ,daha tam basladim sayilmaz Kisliklari ayikladim ,dolaptaki fazlaliklari falan ayikladim ,yuklugu duzenledim ...daha isim cok Kalirsam gaziyim
Allah kolaylik versin sana nevoscum ,mash sende pek hareketli ,caliskansin
Cocuklar buyuyunce isler de bitmek bilmiyor dimi nevos Allah kolayliklar versin
Temizlik listem o kadar kalabalik ki bi yerden basladim ,ins pisman olmam
Cocuklar buyuyunce isler de bitmek bilmiyor dimi nevos Allah kolayliklar versin
Temizlik listem o kadar kalabalik ki bi yerden basladim ,ins pisman olmam
Aynen canım işleri hiç bitmiyor.Allah can sağlığı versin
Benimde bayağı kabarıkBirde Temmz'da her yıl olduğu gibi tayin bekleyeceğiz...O yüzden iyi bir temizlik yapmam lazım