- 9 Ocak 2015
- 19.856
- 82.392
- 798
Sadece 7.yi tebrik etsen yeterli
Kahvaltıyı sana hazırlattım
Temizliği deFeraceli yapacak
Çocuk bakmaya da birini bulsam ,bir düşüneyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece 7.yi tebrik etsen yeterli
Kahvaltıyı sana hazırlattım
Temizliği deFeraceli yapacak
Çocuk bakmaya da birini bulsam ,bir düşüneyim![]()
Zaten tuhaf olur kendine vermek,insanın kendisini kandırması olur.Baktım bizimkiler o an burada takılayım dedim,ciddiye alan oldu mu bilmemben verdim ama sana![]()
kendime oy vermem ya ne biliyim tuhaf geliyor bana oldu bitti gitti ilk uce giren arkadasları tebrik ederim bende![]()
Sen bilmiyor musun gelin,en iyi gelin en çok ayakta duran ,hizmet eden gelindir.ne biçim kaynanasın ya
hizmetci sandı beni
![]()
ben gorsem derdim kendine vernis oyunuZaten tuhaf olur kendine vermek,insanın kendisini kandırması olur.Baktım bizimkiler o an burada takılayım dedim,ciddiye alan oldu mu bilmem![]()
Ben senle evnmicem oglunla evlençem yanlış anlaşılma oldu galbeSen bilmiyor musun gelin,en iyi gelin en çok ayakta duran ,hizmet eden gelindir.![]()
Ben zaten akşam verir vermez dedim, gizlemedim ki,ben gorsem derdim kendine vernis oyunu![]()
Ben alt katıma alacağım gelini.BDVden tecrübeliyim geline nasıl davranılmalı konusunda merak etme sen,seni yalnız bırakmam,sabah akşam gelirim yanınaBen senle evnmicem oglunla evlençem yanlış anlaşılma oldu galbe![]()
Oldu yatah odasınada dalarsın senBen alt katıma alacağım gelini.BDVden tecrübeliyim geline nasıl davranılmalı konusunda merak etme sen,seni yalnız bırakmam,sabah akşam gelirim yanına![]()
Dalmamam mı lazım,üstünüzü açık bırakır üşütürsünüz,hasta olursunuz,kontrol etmem lazımOldu yatah odasınada dalarsın sen![]()
Oldu yatah odasınada dalarsın sen![]()
Dalmamam mı lazım,üstünüzü açık bırakır üşütürsünüz,hasta olursunuz,kontrol etmem lazım![]()
bende cok tesekkur ederim sizlere
- Kazen
- Elif
- Mune
- xoxmrxuxm
- lilya
- zemzem01
- DygEge
- wwater
- esra_78
- yaren35
- taylor
- Meggieee
- SeMeNa
- mavi kedi
- melikeeee
- _Ruzgargulu_
- blue_ismyheart
- worldshop
- turecurdo
- peruza
- statistician
- merveb
- faatos
- lale_e
- cerushka
- Giz05
- maffsydney
- 1gece
- zemenaz
- Shanna
- minahmet
- okuyucuyum
- fnrbhc44
- eternity38
- calamityjane
- lingen
- The Queen
- bombshell
- breakfast
- tutues
- zcagan
- hadinur
- izguben
- 2KediAnnesi
- Be_Ni_1012
- bebeem
- snoopyyyy
- AYSHE9388
- mctdnz
- Elos35
- annekizaski
- blntkbr
- La_vender
- Franciscolachowski
- eslim aymina
- triskadan nagmeler
- __kartanesi__
- hamaratcann
- framboise10
- minnakkelebekim
- tkglcn
- 183314
- Sare Lavinya
- cigercikedisi
- Azra Ece
- snowdrop_as
- Han_Ker
- Maykay
- EmelARVAS
- Mis lily
- asliii1
- cansu1109
- kubdef
- wingless
- denizyagmur4
- kumsal61
- Busenur111
- sukruyeomay
- adalinurcan
- kbrcan0671
- Nickim Minaj 0lsun
- rasawvatha
- ask sevgi
- Mnmsyne
- yesilkalp
- milas1625
- ekin 27
- Lion ella
- SedaUmut
- Ruya-Masal
- Ezgicihan
- Sedefli33
- Hotice85
- dalila40
- OkAys
- sweetwitch01
- unendinglove
- Toprkqns
- Kfy58
- Elena24
- sllda
- Shy23
- Ftm sydi
- merveee96
- ersoykizim
- elmirafoto
begenmis olmanız benim icin cok degerliydi
Neden eyvah dedin ki,insanın evladını düşünmesi kötü mü?Eyvah eyvahhhh neler duyuyorum öyle![]()
8. oldum zaten bırakta boyle hava atıyımWynonna .Teşekkürde sıralamanın ilk üçünü değiştir istersen ,olmuyor kıskananlar olabilir
Hiç kıskanmadım ki
![]()
Neden eyvah dedin ki,insanın evladını düşünmesi kötü mü?![]()
8. oldum zaten bırakta boyle hava atıyımderlermis bide yanlıslıkla verdik zaten bizde diye ayy ne dumur olurum
![]()
Karısı kendini düşündü de oğlumu düşünmesi kaldı,Feraceli kitap okurken uyuyakalır,hem oğlumu aç bırakır diyet yemekleri yaparak,ben bari düşüneyim.
![]()
Benden de ne anlayışlı kv olur be,gelinim olacak kız yaşadı.Bak sen kayganaya,hem kitabını okur hem oğluşuna bakar merak etme,sen çık aradan bakayım![]()
Benden de ne anlayışlı kv olur be,gelinim olacak kız yaşadı.![]()