• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
deynepnaz deynepnaz , bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete :KK53:
Hep @yamukprenses ve senin yüzünden gaza geldim..
Şimdi sofraları gördükçe tırsıyorum :KK22:
Ben hiç uğraşmayacağım:KK12:.Klasik kahvaltı sofrasını çekip koyacağım.İnsan bir düşünür di mi ya.Sanki kahvaltı masası değil tablo hazırlıyorlar.

Günaydınlar hanımlar,hayırlı cumalar olsun hepimize...
Günaydınlar keleşim HAYIRLI CUMALAR:KK36::KK36:keleşim senin kız evlendi değilmi bak seni çok merak ettim şimdi nasıl bir kayınvalide olmuşsundur ama EnHarbiKiz EnHarbiKiz kız gelicekti düğüne geldimi.. onuda özledik çekti elini eteğini kuzucuğu ile başbaşa.

Ben hiç uğraşmayacağım:KK12:.Klasik kahvaltı sofrasını çekip koyacağım.İnsan bir düşünür di mi ya.Sanki kahvaltı masası değil tablo hazırlıyorlar.
Valla ya.. Biz akşam yemeğine sufle yapmaya üşeniyoruz, hatun kahvaltıya yapmış :KK70:
Öğlen yemeğe böreğe üşeniyoruz, hatun sabah kahvaltısına su böreği açmış:KK57:
Eh sen karadenizli isen yaparsın mıhlama falan..
E ben ne ediim :KK64:

Durmazdaa çocukta yapar kariyerde masada hazırlar sonra girer siyasete ÇENESİDE durmaz yer banları ah ah bu muneyi kandıramadım gitti.. beni görmese banlamasa ..
Haline şükret aylarca banlı kalacaklar var:cool:,keşke sende 1 ay kalsaymışsın diyeceğim de neyse:p

Valla ya.. Biz akşam yemeğine sufle yapmaya üşeniyoruz, hatun kahvaltıya yapmış :KK70:
Mıhlamayı ben Kakao ve Ben Kakao ve Ben 'den bekliyordum.Neyine senin muffin,tost ekmeğini çikolataya bulamak değil mi?Ben Tokatlıyım.Tam Karadenizli sayılmam.

Haline şükret aylarca banlı kalacaklar var:cool:,keşke sende 1 ay kalsaymışsın diyeceğim de neyse:p
ay öyleymiş bir ay ban ne kadar uzun bir süree .. ama yönetim hep diyor şekerim bizler biz bu kadınlar dinlemiyoruz..iyikide o tartışmada banlıymışım yoksa duramaz bir ayı yerdim vallah..

ha ha eminim döktüreceksin sankim tokatlıların sofrasını bilmiyorum

ayy mıhlama oda çok güzel oluyor kahvaltıda annem çok güzel yapar..sünüm ,sünüm uzar o peynirlerr.

Mıhlamayı ben Kakao ve Ben Kakao ve Ben 'den bekliyordum.Neyine senin muffin,tost ekmeğini çikolataya bulamak değil mi?Ben Tokatlıyım.Tam Karadenizli sayılmam.
aklıma geldi o mıhlama ama sofrada yer kalmamıştı.. bilirsin ayrı peyniri var onun çok güzellik katar mıhlamaya..

Back
X