Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kız daha 4 gün var neresi yetişmeyecek,şimdi başlasan yarın sabaha yine biter
Geçen gün dediğim gibi,filmlerdeki gibi salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlık,cuma mübarek gün,cumartesi pazar resmi tatil diye diye bitereceksin günleri.
Geçen gün dediğim gibi,filmlerdeki gibi salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlık,cuma mübarek gün,cumartesi pazar resmi tatil diye diye bitereceksin günleri.
Ekşideki anlamına şimdi baktım
Konuyla alakasına bakınca çok argo olmuş
Edit: Oradaki okunuşu ikileme olarak ja ja..
Ben ja, ja yani ya, ya hı hıı gibi bi anlamda kullandım
Deynepcim sanırım yapamıycam zaman sorunum var . sofralarda çok iddalı zaten benim sucuk yumurta yer bile bulmaz .ben zaten iddalı katılmayıda düşünmüyordum , son katılım ne zamandı ?
Deynepcim sanırım yapamıycam zaman sorunum var . sofralarda çok iddalı zaten benim sucuk yumurta yer bile bulmaz .ben zaten iddalı katılmayıda düşünmüyordum , son katılım ne zamandı ?