Evet herşey deynep'e bağlı
Ben daha önceki kahvaltı sofralarına katılmıştım onu göstersem olmaz mı
Evet 2 si yemek yarışmasındanİki madalyada et yemekleri kategorisinden
Evet herşey deynep'e bağlı
Ben daha önceki kahvaltı sofralarına katılmıştım onu göstersem olmaz mı
Evet 2 si yemek yarışmasındanİki madalyada et yemekleri kategorisinden
Valla Google amcada ararken kahvaltı sofraları diye senin sofranı ozaman gördüm ama ıstunden bayaa geçtmiş.2016 model bir sofra lazım.deynep pişi yapacakmiş.tarifş hazırmiş
Valla Google amcada ararken kahvaltı sofraları diye senin sofranı ozaman gördüm ama ıstunden bayaa geçtmiş.2016 model bir sofra lazım.deynep pişi yapacakmiş.tarifş hazırmiş
Evet benim sofra kahvaltı sofralarını aratınca çıkıyor..Haklısın bayağı eski oldu..
Eşim bu ara çok yoğun çalışıyor ,uygun bir zaman yakalayabilirsem katılabilirim..
Ben sofrasını görmeden inanmam
Evet benim sofra kahvaltı sofralarını aratınca çıkıyor..Haklısın bayağı eski oldu..
Eşim bu ara çok yoğun çalışıyor ,uygun bir zaman yakalayabilirsem katılabilirim..
Ben sofrasını görmeden inanmam
Kalkacağım ama pazara gideceğim birazdan.Kafamda tam olarak ne yapacağıma karar vermesemde birşeyler düşündüm.Hiç fikir konusunda tavsiye vermedin bana Kazen ne diyorsa bana söylesin,araya aracı koymasın.
E ozaman tam gaz devam
Nevreste sen oyle bir sofra kurarsin ki bakmaya doyamayiz.oyle bir tarif yaparsin ki gozumuz midemiz senlerin buralar bayram olur
Napiyim nevosum ,instagramla ugrasiyorum Sayfami buyutmek istiyorum ama insanlar parayla begeniyor sanki Ne kaa ayip ya O kadar insan takip ediyor ama bi cift tiklamak zor geliyor :/
Sen nasilsin nevoscum ? Ballim kaymaklim :* Sizin sohbetiniz hic biyerde yok