Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eski üye değilim.İlk seneler netim kotalıydı.Daha sonraları üye olmayı,yazışmayı zor sanıyordum.e posta adresi falan oluşturmayı bilmiyordum.4 ay önce oğlumun yardımıyla üye oldum.Yemeği yapsam da fotoları nasıl yükleyeceğim bilmiyorum.
Eski üye değilim.İlk seneler netim kotalıydı.Daha sonraları üye olmayı,yazışmayı zor sanıyordum.e posta adresi falan oluşturmayı bilmiyordum.4 ay önce oğlumun yardımıyla üye oldum.Yemeği yapsam da fotoları nasıl yükleyeceğim bilmiyorum.
Ohhh iyi yapmışsın biraz kafanı dağıt
Haftada 3günden fazla yapamıyorum canımDiğer günler başka işlerim oluyor yetişemiyorum..Birde spora gittiğim günler çok yorgun oluyorumSenin nasıl gidiyor devam ediyor musunuz
Valla bende seyretmem evlilik programı..
Bu nevruzu ilkin okan bayülgenin programında görünce kamera arkası programında, bi hafta içi denk geldi dur bi bakıyım dedim..
Aman yarabbi, yarım saat izleyemedim, herkes bir birine talip, biri biriyle birlikte, öbürü berikinden ayrı, nevruz köprü ayağından evi olan konusunda kararlıyım diyor
Yemin ederim beyin mıncıklaması geçirdim