Bence çoluk çocuk koca evdeyken yapacak gibi geliyor bana, yani cumartesi ve pazar gibi..
Bu arada deynep e rakip nevruz çıktı bu gece
Deynep nevruz sayesinde sıyırdı bi sürü laftan
Bence çoluk çocuk koca evdeyken yapacak gibi geliyor bana, yani cumartesi ve pazar gibi..
Bu arada deynep e rakip nevruz çıktı bu gece
Deynep nevruz sayesinde sıyırdı bi sürü laftan
Bence de en son gün ekleyecek kızlar,en son gün ne zaman nevoş pazar mı?bence ikinizde aynı gün yükleyeceksiniz.Haklısın Brunella
nevruz sayesinde sıyırdı
Bence en son gün ekleyecek kızlar,en son gün ne zaman nevoş pazar mı?bence ikinizde aynı gün yükleyeceksiniz.Haklısın Brunella
nevruz sayesinde sıyırdı
Tamam canım biz ona pazartesi diyelim o zaman,gece pek kullanan olmuyor.Samimi birşey söyleyeyim,benim hiç iddiam yok,sırf şu muhabbetler için yarışmaya girdim ama cidden oy verecek olanlara Allah kolaylık versin,kızların tarifleri hepsi birbirinden süper.
Tamam canım biz ona pazartesi diyelim o zaman,gece pek kullanan olmuyor.Samimi birşey söyleyeyim,benim hiç iddiam yok,sırf şu muhabbetler için yarışmaya girdim ama cidden oy verecek olanlara Allah kolaylık versin,kızların tarifleri hepsi birbirinden süper.
Ben buradayım bebemmilletin uykusu gelmiş herkes kaçtı,1bilinmeyen uyumaya gitti,Deynepnaz kahvaltı hazırlamaya gitti,Nevoşta son kontrollerini yapıyor
Ben buradayım bebem,milletin uykusu gelmiş herkes kaçtı,1bilinmeyen uyumaya gitti,Deynepnaz kahvaltı hazırlamaya gitti,Nevoşta son kontrollerini yapıyor