Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
misafirlerini aç bırakmıştır kesin rabia01
bu hatun iki tane yumurta kırıp gelemiyor buraya baksana nevrestem.sonrada dur senin saçını yolayım . sen ne didin bana der durur ..yalanmı kıramıyon rabia01
insan evladı şuraya bir kahvaltı sofrası atar beyaaa
Sırf senin hatırın için sadece zeytin ,peynir de koysam masaya katılacağım.Ama şimdi mi olur,son gün mü olur bilemem.
Avatarındaki madalyadan ,kurdeladan hediye etmek istiyorum dersen illa,kırmam seni,kabul ederim.
Anlamı da güzel.Babasının değerlisi,süsü.Neyse konu dışı mesajdan ban yemeyelim.
Vayy.@nuryolu'da gelmiş.Onun da kesin kızının ismi Nur'dur.Bu saatlerde burada olmazdın sen,yükleme mi yapıyor acaba?
misafirlerini aç bırakmıştır kesin rabia01
bu hatun iki tane yumurta kırıp gelemiyor buraya baksana nevrestem.sonrada dur senin saçını yolayım . sen ne didin bana der durur ..yalanmı kıramıyon rabia01
insan evladı şuraya bir kahvaltı sofrası atar beyaaa
Nevoşum ben sizin duygularınızla oynar mıyım aşkolsun
Söz katılacağım bir kere bir yarışmaya.
Senin güzel hatırın için.
Ama inan şu an zor yemek yiyorum.
Kursa filan gidiyorum eve girmem 21.30'u buluyor
Sırf senin hatırın için sadece zeytin ,peynir de koysam masaya katılacağım.Ama şimdi mi olur,son gün mü olur bilemem.
Avatarındaki madalyadan ,kurdeladan hediye etmek istiyorum dersen illa,kırmam seni,kabul ederim.