- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
Yapmayın ,etmeyin yav.Bu kadar beklentiyi fazla tutmayın
.Masayı görünce hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.
![]()
Ugramayizzz , sen bi yap hele gerisi bizde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmayın ,etmeyin yav.Bu kadar beklentiyi fazla tutmayın
![]()
Sen masaya peynir,zeytin,ekmek koy ben yine beğenirimYapmayın ,etmeyin yav.Bu kadar beklentiyi fazla tutmayın
![]()
Benden günah gitti o zaman,kendimi yormayayım mademSen masaya peynir,zeytin,ekmek koy ben yine beğenirim![]()
Ne zaman hazirliyosunn senBenden günah gitti o zaman,kendimi yormayayım madem![]()
Haydaaa.Nevreste ,nuryolu,yamukprenses derken birede Menfis çıktı iyi miNe zaman hazirliyosunn sen![]()
Bende katilmayi dusunuyorumda rakiplerimi merak ediyorumHaydaaa.Nevreste ,nuryolu,yamukprenses derken birede Menfis çıktı iyi mi
Erkekseniz pardon kadınsanız teker teker gelin uleyn
Daha karar veremedim,huyum kurusun hep son zamana bırakırım,sonradan strese girerim.![]()
Bende katilmayi dusunuyorumda rakiplerimi merak ediyorum![]()
Cuma gunune aksilik olmazsa
Cuma gunune aksilik olmazsaben gununu soyliyimde aradan cikiyim senin pesini birakmasinlar
![]()
Tamam anlaştıkBenden günah gitti o zaman,kendimi yormayayım madem![]()
Katılacağını biliyorum
Tamam bundan sonra gelen olursa tut bırakma
Deynepnaz'ı hayatta bırakmam mutlaka katılacakCuma gunune aksilik olmazsaben gununu soyliyimde aradan cikiyim senin pesini birakmasinlar
![]()
Topu kimseye atamazsınTopu sana atacaktım ne güzel
Yine vardı 2 tane. 1bilinmeyen öbürünün ismini unuttum örtmenimKatılacağını biliyorumBuraya daha önce yazdı
Tamam bundan sonra gelen olursa tut bırakma![]()
Önce pusuya yatıp gözlemleyip sonra atağamı geçeceksin Memfis,ah seni gidi seniiiiBende katilmayi dusunuyorumda rakiplerimi merak ediyorum![]()
Nevreste bakıyorum yine av peşindesin,kimi tuzağa düşürsemde yarışmaya soksam diye bakıyorsunKatılacağını biliyorumBuraya daha önce yazdı
Tamam bundan sonra gelen olursa tut bırakma![]()
Bir kereYine vardı 2 tane. 1bilinmeyen öbürünün ismini unuttum örtmenim
Hiçte bileÖnce pusuya yatıp gözlemleyip sonra atağamı geçeceksin Memfis,ah seni gidi seniiii
Nevreste bakıyorum yine av peşindesin,kimi tuzağa düşürsemde yarışmaya soksam diye bakıyorsun
Bir kereBrunella i ben kandırdım
en son verdiğim gazla rüzgarı solladı,haftasonuna katılacak yarışmaya
![]()
Yok ben çekimserdimHiçte bileBilinmeyen zaten istiyordu katılmayı,madem gaz vermede ustasın
Eses07 'e ver gazı ,O da katılsın
![]()
Yamuk görmesin mesajını geri silYok ben çekimserdim
Çünkü çaktırmadan diyet yapıyorum, birde 2 haftadır eşim iş yerine sabah 8 den öğlen 3 e kadar git gel yapıyor iş yoğunluğundan dolayı, normaldede hafta sonları eşim hazırlar beni uyandırırdı
Şimdi adama yeniden o eski şaşalı masaları hatırlatmak var işin ucunda![]()
Alıntılamışsın, silsem ne yazarYamuk görmesin mesajını geri silseni etiketlemedim ki aksini söyleme diye
,banane işte katılacaktın zaten
![]()
Anaaa,aptal kafamAlıntılamışsın, silsem ne yazar![]()
Katılsan ne olacak yahu, yapıver bişicikler, olduğu kadar Allah ne verdiyse..Anaaa,aptal kafam![]()