Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mutlu yılların olsun
Bu arada hadi iyisin dün gece den itibaren balık burcunda güneş tutulması oldu, yeni başlangıçlar demek balık burcunda
Hayırlısı olsun inşallah..
Mutlu yılların olsun
Bu arada hadi iyisin dün gece den itibaren balık burcunda güneş tutulması oldu, yeni başlangıçlar demek balık burcunda
Şu an bende hastayım,boğazlar şiş,ama söz verdim bir kere.Ayın 20sine kadar süre var,belki katılırsın.Senin hastalığın koku problemiydi değil mi canım.İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşursun.
@Kakao ve Ben gelir kesin ,dayanamaz o.da benm gibi
@beni_10_12 de gelir bence @rabia01 de gelcem dimisti Munzevi Zencefil
te gelir bence dimi dombikcim deynepnaz
zaten gelcek @tolin de yumurtalari eve getirebilirse katilir belki @yagmurun _kizi da bebisinden firsat bulursa gelcekmis @pinoli yide birileri kandirmis :KK63 ,ikna.olursa o da gelir
Benim bildigim bu kadar
Sankim sen beni hatirladiydin da
Evet ya yemek paylasma konusunda haklisin ,yedigimiz ictigimiz ayri gecmiyor Tamam anlastik sana pasta gonderim barisalim Cikilatali seven mi
Sankim sen beni hatirladiydin da
Evet ya yemek paylasma konusunda haklisin ,yedigimiz ictigimiz ayri gecmiyor Tamam anlastik sana pasta gonderim barisalim Cikilatali seven mi
Mutlu yılların olsun