Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aslında siyaset konusuna nasıl daldım bilmiyorum Orada bende takipçiydim, yorum yazmıyordum başta, bdv de bazen işte.. Ama orada fake biri konu açtığında pek eğlenceli olurdu
Bende sana bugün peynir eritmesiyle,menemen yapacaktım.Annem yaptırmadı.Kim yiyecek o kadar yemeği dedi.Anne internete koyacağım dedim.İnternettekiler yiyecek mi sadece görecek diyor
Bende sana bugün peynir eritmesiyle,menemen yapacaktım.Annem yaptırmadı.Kim yiyecek o kadar yemeği dedi.Anne internete koyacağım dedim.İnternettekiler yiyecek mi sadece görecek diyor
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.. Oğluna da çok geçmiş olsun, orta kulak iltihabı konusunda sakın tedavisini aksatmayın, benim kuzende oldu çocukken şimdi sağ kulağı duymuyor, yani çocukken zor anlaşılır, işitme durumlarını hep kontrol et ve ilaçlarına dikkat et..
Umarım göz için lazer falan gibi çözüm vardır canım..
Çaylar sana feda olsun
İlerleme surdugu için lazer yapmıyolar ama olsun buna sukur
Hee aman Allah korusun çok sağol canım kontrol ederim mutlaka duyumu nasıl diye.
Ayy canım çay veren kurabiye bulsun ❤