Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eğer ilk üye olduğumda olsaydı kesin o olurdu
Hayatta aklıma gelmezdi çünkü, bazı nikler hep önünde ve sonunda bazı ilavelerle hep aynı.. Ama valla imamnikahlırahibe ilkin çok süper olurdu.. Bilinmezlik olayı yine soğuk ama napıyım şimdi kimki o olmayalım dedim
İlkide buda güzel canım,ben ikisinide sevdim,ikiside bana samimi ve sıcak geliyordu aksine,çünkü önemli olan nickler değil,kurduğumuz cümleler...Rahibe işin şakasıydı ama fena da nick sayılmaz hani,bence dışarıdan okuyan birisi varsa bu nicki alıp üye olsun
İsmini bilmiyormuşum nameaver,yedim ben bunu ama pek sevmedim tadını,portakalla mandalina arası ekşimsi değişik bir tadı vardı,birde çekirdeğiyle yedim.Ama kilosu çok pahalı diye biliyorum,çok faydalı bir meyveymiş.
İsmini bilmiyormuşum nameaver,yedim ben bunu ama pek sevmedim tadını,portakalla mandalina arası ekşimsi değişik bir tadı vardı,birde çekirdeğiyle yedim.Ama kilosu çok pahalı diye biliyorum,çok faydalı bir meyveymiş.
Bilmiyorum tam fiyatını canım,dediğin gibi ben de abimlerde yemiştim,dediğin gibi orta boy bir saksının içinde minyatür ağaç gibi birşeydi,ismini bilmiyordum,öğrenmiş oldum sayende teşekkürederim.
Bilmiyorum tam fiyatını canım,dediğin gibi ben de abimlerde yemiştim,dediğin gibi orta boy bir saksının içinde minyatür ağaç gibi birşeydi,ismini bilmiyordum,öğrenmiş oldum sayende teşekkürederim.