• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Benim bazlamamda anne eli değmiş gibi ama,anne özlemi çekenler varsa oy verebilir:KK45:Kız sen ne güzel süslemeler yapıyorsun öyle,nuryoluyla seni aslında yarışmaya almayacaklar:KK53:
burada öğrendim canım benim yarışmalara katılmam kaç oldu bilmiyorum haklısın ara vermek lazım gençlere bırakmak lazım ..burası çok şey kattı bana..

burada öğrendim canım benim yarışmalara katılmam kaç oldu bilmiyorum haklısın ara vermek lazım gençlere bırakmak lazım ..burası çok şey kattı bana..
Sakın bırakayım deme .Bu arada gençlere derken ,ben 37 yaşındayım,bende mi bırakayım:KK53:

İnşallah pırasalı borekte seviyorlardır:KK70:
Çok sefil durumdayım 2oyum var birisi benim:KK70::KK70::KK70:
ben çok severim mesela pırasalı böreği ..:KK53::KK53: millet oy kullanmıyacak kardeşi,m .üyeler çıkamıyor işin içinden o kadar güzelki sofralar oy kullanmayarak herkesi birinci yapacaklar..

ben çok severim mesela pırasalı böreği ..:KK53::KK53: millet oy kullanmıyacak kardeşi,m .üyeler çıkamıyor işin içinden o kadar güzelki sofralar oy kullanmayarak herkesi birinci yapacaklar..
O kadar uyesi olan kk de oy kullanan uye sayısı bu kadar mi:-)
Kimse kullanmasa bile bu haliyle birinci belli:D

Back
X