• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Nanam bu kadar olur . Kakao sen ve be-ni 3 nüzde derece için çekişiyorsunuz . Ama sayı çok yakın ümidini kaybetme dereceye girer pro olursun inşallah ..
O cadıların zati aşçılıkları tescilli :KK70:
Zaten madalyalar gözümüze sokuyor :KK70::KK70::KK70:

Senin gözün için topiğin var ya bacım gaza gelmem,bir daha bu üzüntüyü yüreciğim kaldırmaz.Hem söz verdim ya size,ilk üçe girersem baklava açacağım diye,dua edin gireyim de açayım:KK53:
topik benim topik baklava senin baklava o yüzden görmeden inanmamm..hem göreceğim hem ağzımın suları pc ye akmalııı..teee böyle kocaman açılmalı..
gulen_yuz_komik.jpg

Herkesin emeğine sağlık, hepsi ayrı ayrı harika görünüyorlar. Benim için kahvaltı sofrasında görüntü çok önemlidir, düz sadece kahvaltılık çıkartılmış özensiz kahvaltıları sevmiyorum, en özendiğim öğündür kahvaltı. O yüzden sunumu en çok hoşuma giden en sonuncu peynirli zeytinli omletim e oy verdim. Ama hepsi birbirinden lezzetlidir eminim. Herkese başarılar...

42 de kaldım olsun o da guzel bir sayı:KK45:

Herkesin emeğine sağlık, hepsi ayrı ayrı harika görünüyorlar. Benim için kahvaltı sofrasında görüntü çok önemlidir, düz sadece kahvaltılık çıkartılmış özensiz kahvaltıları sevmiyorum, en özendiğim öğündür kahvaltı. O yüzden sunumu en çok hoşuma giden en sonuncu peynirli zeytinli omletim e oy verdim. Ama hepsi birbirinden lezzetlidir eminim. Herkese başarılar...
2 oy hakkınız var,bir kişiye yine verebilirsiniz

Back
X