Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Banada oyle geliyor virmeem oglimu der deynepnaz
Ben kendimi hic tahmin edemiyorum ama ne cok iyi ne com kotu olirum.
Nevrestr ve Kakao da dediğin gibi tadın yenmez ama sende şekerli serbetli bir kaynana olursun.aferin cocugum diyip gelinine kurdela takarsın
Kurdelacı bası seniiiii
Nevrestr ve Kakao da dediğin gibi tadın yenmez ama sende şekerli serbetli bir kaynana olursun.aferin cocugum diyip gelinine kurdela takarsın
Kurdelacı bası seniiiii
Kurdelacı bası seniiiii
Kurdelacı bası seniiiii
Avm lerden başka hiç bir numarası yok..
Kızılcahamam yada mogan a pikniğe gitmeye kalk, oturacak yer olmaz, adamlar sabahın köründe postu seriyorlar, akşam 8-9 a kadar parselliyorlar ya..
Hele Mogan da sabah 7 de çocukları banklara oturtup, kendileri piknik malzemesi almaya gidiyor aileler
Ama yeni taşındıysan ve hafta sonu piknik falan yapmak istersen en güzel yer kavaklı piknik alanı.. En azından kıro yok..
Aşçı değil nevoşum ama 18 senedir yalnız yaşıyormuş.Her şeyini kendisi yapıyormuş.Evlenirsek her şeyine karışırım mutfakta dedi.Ben de sopayı yersin dedim
Ayy bende dirilisi izlemedigime cook pismanim Annem her hafta "İzle kizim cok guzel"diyor ama malesef konuyu bilmedigim icin izleyemiyorum Baba candir izlenir bizde Biciriklarim da sever beraber izleriz pazar gunleri