• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Benim saçım uzun, illa şekil yapmam lazım :KK48:
At kuyruğunu bile krepe tarağı ile yapıyorum ben :KK48:
Eyvah beya, ben hep minnak kullanırım, hepte toka ile tuttururum. İnsan sıkılır uğraş uğraş dur . yazarken içim bayıldı :KK70::KK70:

O iş kolay, hemen şu yukarıdaki anketi ortadan kaldıralım. Kk üyelerine soralım.
Madalyalilar yarışmaya katılmali mi?
1.hayır katılmasın :KK12:
2.asla katılmasın :KK20:

:KK57::KK57::KK57::KK57:
Super anket:KK9::rolleyes:

O iş kolay, hemen şu yukarıdaki anketi ortadan kaldıralım. Kk üyelerine soralım.
Madalyalilar yarışmaya katılmak mi?
1.hayır katılmasın :KK12:
2.asla katılmasın :KK20:

:KK57::KK57::KK57::KK57:
Yukardaki anketi kaldırmak derken:KK57:Sen beni siteden attırmayı mı planlıyorsun:KK70:
Madalyalıların katılması yasak olan bir kategori yaparız:KK45:

Yukardaki anketi kaldırmak derken:KK57:Sen beni siteden attırmayı mı planlıyorsun:KK70:
1 yumurta bile kırmayı bilmem ama börek açabilirim kategorisi yapılabilinir :KK53:
Arkadaşlar onu çözene kadar, biz yarışmayı tamamlarız :KK45:

Ne atılması, kaldiriyorsak yerini boş birakmiyoruz ya yeni anket koyacağız. Yani anket var :confused::confused:

Onların göremeyeceği bir kategori yapalım:KK58:Nasıl saklanabiliriz:KK70:
Hmm hemen ticari zekami kullanayim. Önce 1 nisanda bu ay yemek yarışması yok diyeceğiz. Sonra biz özelde toplanıp yemekleri yapacağız. Sonra yarışma son günü geldiğinde günün son saatlerinde topluca resimleri yukleyecegiz. Onlar şaşıracak tabi. Neden haberimiz yok, hani yarışma olmayacaktı dediklerinde " aaaa siz onu ciddi mi şansınız nisan1 sakasiydi o" deriz :KK58::cool::cool:

Back
X