Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım birşey yemeyincede huysuz oluyormuratbeyin burgu peyniri var onu tahta şişe sekyuvarla tak umarım sever.. gülen yüzler yap tabağına.
çokta dert etme zamanla yer
15 aylık oğlum kahvaltıda hiçbirşey yemiyor yemeklerini güzel yiyor ama kahvaltıda ne denediysem olmadı değişik fikirleriniz varsa bekliyorum
muratbeyin burgu peyniri var onu tahta şişe seker gibi yuvarla tak umarım sever.. gülen yüzler yap tabağına.
çokta dert etme zamanla yer
13 aylık oğluma yaptığım omletin tarifini vereyim: 1 yemek kaşığı yoğurt, biraz süzme peynir, yumurta, sütsüz tahıllı kaşık maması, ceviz. mama yerine tam buğday unu da olabilir. oğlum bu tarifi seviyor
krep tost guymak menemen gibi degisik seyler denemeni oneririm. benim kizimda onceleri o yaslarda kahvalti turu zeytin peynir domates yemezdi bende boyle seyler yapardim ama simdi kahvaltiyi severek yiyor. Buyudukce damak zevkide degisiyor veya alisiyor.
teşekkür ederim fikirlerin için iki gündür tek helva yiyor ekekle kabl etmiyor bide tek helva yiyor
bebek kumpiri yapabilirsiniz.
patatesi haslayip icine biraz tereyagi,sut,istediginiz peynir cesitleri,zeytin vb seyleri koyup sunabilirsiniz..
bence her cocuk patates sever sizin yavrunuzda sevicektir