Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler KonuKahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları
Baktım abla yazdım şimdi çok kötü oldum ya burdan tanışmıştık hemso oluyor.kaç zamandır görmeyince biara özeline yazmıştım nerdesin diye falan şok oldum ya
Baktım abla yazdım şimdi çok kötü oldum ya burdan tanışmıştık hemso oluyor.kaç zamandır görmeyince biara özeline yazmıştım nerdesin diye falan şok oldum ya☹
Vah gidene. Geride kalanlara günaydın. Kim olsa çok üzülürdüm de ,böyle olunca daha bir yakınım gibi hissettim. Allah ikisine de rahmet eylesin. Konuşacak halim bile yok .
bende burada öğrendim ne olduğu çok üzüldüm ne zaman bitecek kadin cinayetler...
Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde. Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 50 Kg. ile 68 Kg. arasında olması gerekir. Boyum : 165 cm. Başlangıç Kilom :88.1 Kg. Şimdiki Kilom :84.4 Kg.