- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Ha pardon ozaman ben nedense bugün okuduğumu bugün yanlış algılıyorumHer sabah gitmekten bahsetmemiş konu sahibi okuduğum kadarıyla. Bir seferlik bir davet söz konusu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha pardon ozaman ben nedense bugün okuduğumu bugün yanlış algılıyorumHer sabah gitmekten bahsetmemiş konu sahibi okuduğum kadarıyla. Bir seferlik bir davet söz konusu.
Pardon ben okuduğumu çok yanlış algılamışım bugün dalgınım biraz :) gayet normal bir durum bizde arkadaşlarla kahvaltıya birbirimize gidiyoruz.İlk defa gideceğim, her sabah gitme gibi bir durum yok
Anormal olan kısım neresi kahvaltıya gitmemin meraktan soruyorum? Hakikaten suçlu bensem anlayıp oturacağımİkiside normal değil bana göre
Baba çok enteresan biri kahvaltıya gidilebilir ne var ki hepimiz yapıyoruz bunu. Düzeltiyorum Arkadaşlar sakin olun kafam çok dalgın okuduğumu çok yanlış algılamışım sadece
Bence satır araları önemli, bu kız neden her sabah kahvaltıyı arkadaşıyla yapıyor, bu babanın sabrını taşıran ne
Aynı şekilde bende açıklama yaptığım halde tepki alıyorum herkesten arkadaşlar duyun sesimi çok normal bişey arkadaşa kahvaltı gitmek bende gidiyorum sadece dalgınlığımdan konuyu çok yanlış algıladım :))İlk defa sizden duydum bunu, ne gibi bir anlam yüklüyorlar ki kahvaltıya?
Edit: siz de soru sormuşsunuz zaten, hızlı ve dikkatsiz okuma kurbanıyım. Pardon![]()
Pardon ya her sabah gitmiyorsun galiba. Ben neden öyle anladım kiAnormal olan kısım neresi kahvaltıya gitmemin meraktan soruyorum? Hakikaten suçlu bensem anlayıp oturacağım
Aynı şekilde bende açıklama yaptığım halde tepki alıyorum herkesten arkadaşlar duyun sesimi çok normal bişey arkadaşa kahvaltı gitmek bende gidiyorum sadece dalgınlığımdan konuyu çok yanlış algıladım :))
Her sabah olduğunu nerden anladınızBabada, kızda çok enteresan her sabah kahvaltıya gidilir mi bir insana. üstüne yürünmez ama biri tarafından uyarılması gerekirdi tabi.
Aynı şekilde bende açıklama yaptığım halde tepki alıyorum herkesten arkadaşlar duyun sesimi çok normal bişey arkadaşa kahvaltı gitmek bende gidiyorum sadece dalgınlığımdan konuyu çok yanlış algıladım :))
Her sabah olduğunu nerden anladınız![]()
Dalgınlığımdan ben konuyu çok yanlış algıladım düzelttim sonra normaldir olabilir arkadaşa kahvaltıya gidilebilir bende gidiyorum :))Her sabah olduğunu nerden anladınız![]()
Başka biri daha yazmışta ben mi anlayamıyorum ki acaba dedimDalgınlığımdan ben konuyu çok yanlış algıladım düzelttim sonra normaldir olabilir arkadaşa kahvaltıya gidilebilir bende gidiyorum :))
normal degil. babam bana aynisini yapsa bir daha buyuk ihtimalle karsisinda beni asla bulamazdi.
ben su an tatildeyim, babam buraya gelmeme baya yukseldi o da sesini falan yukseltti dunyada baska yer mi yok falan diye. ben de ucaga binmeden once kendisini her yerden engelledim. donunce acarim. uzun zamandir da kendisine bir yere gidecegimde sormuyorum, bir sekilde ogreniyorsa ogreniyor. yoksa yaptigim isten keyif almiyorum.
okul bitti mi ceylin bu arada? evden ayrilma imkanin yok mu?
İşte benim gibi biri daha çıkmış bizden mi kaynaklı yoksa yazım mı hatalı bilemiyorum insanız olur böyle şeyler :))Başka biri daha yazmışta ben mi anlayamıyorum ki acaba dedim![]()
Yazmıyor yorumlarda kafam karıştı herhalde :)) özür diliyorum konu sahibinerde her sabah yaziyo
Evet bitti, terfi alamazsam zor başka şehir maalesef. Bir seneye alacak gibiyim tek umudum o yoksa imkansıznormal degil. babam bana aynisini yapsa bir daha buyuk ihtimalle karsisinda beni asla bulamazdi.
ben su an tatildeyim, babam buraya gelmeme baya yukseldi o da sesini falan yukseltti dunyada baska yer mi yok falan diye. ben de ucaga binmeden once kendisini her yerden engelledim. donunce acarim. uzun zamandir da kendisine bir yere gidecegimde sormuyorum, bir sekilde ogreniyorsa ogreniyor. yoksa yaptigim isten keyif almiyorum.
okul bitti mi ceylin bu arada? evden ayrilma imkanin yok mu?