kahvaltıda ne yapsam derdi..

aynen canım öğretmenim eşimde öyle ve geç kalkıyo iştahıda dediğin gibi geç yattığından gece yiyip yatıyo yani sabahları onu kaldırıp kahvaltıya oturtmak ayrı dert ne yapsamda yese ayrı dert off şu okullar açılsada kurtulsam adam yatmak bilmiyo kalkmak bilmiyo ya :14:

Hahahhaha kiz ayni benim kocam..ben ellemesem aksama kadar yatar.cayi demleyip uyandirrrm ama ohoo anca bi saate kalkar.tabi aralklarla 10 keee odaya gidip kahvalti hazir derim operim guzel seyler soylerim tik yok.bazen canima tak eder gider yaparim kahvaltmi cunku cok erken uyanirim. Acikirm.hele bi de sabahtn beri degsk bise yapiyim diye ugrasp da esim begenmzse o gunumz mahvolur.ben aksama kadar surat asarim.geleneksel beslenmeye aluskin oyle benm yaptgm farkli seyleri yemez.bu yuzden tartisrz

Hahahhaha kiz ayni benim kocam..ben ellemesem aksama kadar yatar.cayi demleyip uyandirrrm ama ohoo anca bi saate kalkar.tabi aralklarla 10 keee odaya gidip kahvalti hazir derim operim guzel seyler soylerim tik yok.bazen canima tak eder gider yaparim kahvaltmi cunku cok erken uyanirim. Acikirm.hele bi de sabahtn beri degsk bise yapiyim diye ugrasp da esim begenmzse o gunumz mahvolur.ben aksama kadar surat asarim.geleneksel beslenmeye aluskin oyle benm yaptgm farkli seyleri yemez.bu yuzden tartisrz

ne yapcaz bu kocalarla bilmem şöyle erkenden kalksak kahvaltımızı yapsak evi derleyip toparlasak sonra canımız ne istiyosa onu yapsak ama nerdee biz bunlardan üçünü bir arada yapamıyoz yani dışarı çıkacaksak evi toparlayamıyoz evi toparlayacaksak dışarı çıkamıyoz böyle geçiyo günler bakalım nolacak..

ben yumurta yıyemıyorum canım hıç denemedım
ama bende eşın gıbı kaşara bayılıyorum hele o patatesın üstünde erıyor yaa :27::27:
bak yıne canım ıstedı :9:

çok basıt bak mesela ben hıç yemek yapmasını becermem bı bunu bılıyorum
fırındada güzel oluyor ama tavada hemen oluyor hıç beklemıyorsun.

Bır gün dene bakalım beğencek mısın afıyet bal şeker olsun :16:

kesinlikle yapacağım canım bu tarifi hatta yarın yapayım diyotdum ama bizimkisi kaşar almayı unutmuş alınca yaparım artık inş çok teşekkür ederim:9:

Son düzenleyen: Moderatör:
patatesi, patlicani, biberi falan kizartma yapar gibi hazirla hepsini firin tepsisine dok cok az bi yag, kirmizi pul biber, karabiber ve tuz ekle. guzelce karistir,firina at, al sana diet kizartma ;) tadida super

Back
X