- 20 Ocak 2010
- 50.152
- 199.431
- 1.223
- 44
Bunuda kahveden silüet çıkaranın yapması
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunuda kahveden silüet çıkaranın yapması
Çenesi uzun yaşlı bir adam var sankiins aynı şeyi görüyoruzdur
![]()
İyi yahu öyle olsun bakalımBen kahve içince de böyle oluyor, sana özel değil yani![]()
Bunuda kahveden silüet çıkaranın yapmasıherkes olmuş manya
Bir akıllı sensin teyzeBunuda kahveden silüet çıkaranın yapmasıherkes olmuş manyak
İyi yahu öyle olsun bakalım
cevap vermedim bile ona , çok komik birisi gece gece keyfimi yerine getirdiBunuda kahveden silüet çıkaranın yapmasıherkes olmuş manyak
Bol köpüklü güzel bir Türk kahvesi yapmayı becermediğin, biraz daha çalışman gerektiği anlamına geliyor. Rica ederi
Farklı yerlerde içtiğim zaman da bu şekilBol köpüklü güzel bir Türk kahvesi yapmayı becermediğin, biraz daha çalışman gerektiği anlamına geliyor. Rica ederim![]()
osura osura ağladım ablacevap vermedim bile ona , çok komik birisi gece gece keyfimi yerine getirdi![]()
Ben akıllımıyım bilmem ama sen baya gerizekalı duruyorsun burdan haberin olsunBir akıllı sensin teyze
Bir umuttur yaşamak hevesimi kırdınızNe tripleniyorsun ya ciddi cevap verdim hayret bir sey![]()
Bir umuttur yaşamak hevesimi kırdınız![]()
Abla kemik atanın çok olsun bende seni öptüm bye balllımBen akıllımıyım bilmem ama sen baya gerizekalı duruyorsun burdan haberin olsunhadi şimdi bi karitatür var ya bak şurdan .... Git diye onu attım say karikatür paylaşamıyoruz maalesef
Daha yeni geldin, yapmaBen akıllımıyım bilmem ama sen baya gerizekalı duruyorsun burdan haberin olsunhadi şimdi bi karitatür var ya bak şurdan .... Git diye onu attım say karikatür paylaşamıyoruz maalesef
Çokta umrumda bunun gibi gerizekalılara tahammülüm yok at koşturuyorlarDaha yeni geldin, yapma![]()
Sen anca üçün birini alırsınSenin burda olmayan o 2 gram aklını alırız o yüzden sen kendin usul usul git bence kendini komik sanan mal
ya bırak çingene kılıklı gerizekalının biriÇokta umrumda bunun gibi gerizekalılara tahammülüm yok at koşturuyorlar
DıgıdıkÇokta umrumda bunun gibi gerizekalılara tahammülüm yok at koşturuyorlar
Haklısın ne diyeyimÇokta umrumda bunun gibi gerizekalılara tahammülüm yok at koşturuyorlar