• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Kahve cekirdegi Kurabiyem..kurabiye canavarı oluşumun sponsorlugunda

Malzemeler...
1 adet yumurta..
125 gram margarin...oda sicakliginda..
Yarim su bardagi nisasta//
2 tepeleme tatli kasigi nescafe....bir yemek kasigi sicak suda erit...
2 tepeleme tatli kasigi kakao//
3.5 su bardagi un..
1 tatli kasigi kabarma tozu...
1 paket vanilya...Eki Görüntüle 1358255
Yapilisi...
oncelikle yumurta,,margarin,,pudra sekeri,,nisasta,,kakao,,vekahveyi,,katip yoguruyoruz...
Eki Görüntüle 1358258 ardindan un,,kabartma tozu,,ve vanilya,ekliyoruz,,kiyama gelene kadar yoguruyoruzEki Görüntüle 1358265 Eki Görüntüle 1358268 Tepsimizi azicik yaglayip..Eki Görüntüle 1358274 Oval sekil verip kurdan ile derin cizikler atiyoruz...Eki Görüntüle 1358278 Onceden isitilmis 180 derece firinda pisiriyoruz...15 dakika ....Yuppi becerdim galibaa...AFIYETLER OLSUNN.ve sonuc..Eki Görüntüle 1358288 Eki Görüntüle 1358294 Eki Görüntüle 1358296 Eki Görüntüle 1358298
Ellerinize sağlık...

En zamanda bayildigimm kurabiye :-)...
Başarılar
Bacımm en zamanda derkenn yoksam oyunu banamı verecen (((şişşt kazen ve nevreste duymasın)güzel dimi kurabiyem anam bir katıldım kk daki bütün hatunlar kurabiyelerini kapmış gelmişlerr.bak onlar yüzünden avatarımı değiştirdim oylama bitene kadar üzgünüm ,,hüzünlüyüm,,

Bacımm en zamanda derkenn yoksam oyunu banamı verecen (((şişşt kazen ve nevreste duymasın)güzel dimi kurabiyem anam bir katıldım kk daki bütün hatunlar kurabiyelerini kapmış gelmişlerr.bak onlar yüzünden avatarımı değiştirdim oylama bitene kadar üzgünüm
,,hüzünlüyüm,,
Güzel bacımm oyumm

Ooooo pitii pitiiii :-) :-) :-)

Güzel bacımm oyumm

Ooooo pitii pitiiii :-) :-) :-)
ahaaa bana tuttuuuben çıktım ben çıktımm:KK71::KK71::KK71:
panpa.webp
panpamm benimmm

Back
X